Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

«ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Άλεξ και Θάνος Παιτέρης : Τραγουδιστές - Μουσικοί #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv !

Η αληθεια είναι ότι αυτή ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους περισσότερους! Εμείς αρχικά αρπάξαμε την ευκαιρία αυτή για να ξεκουραστούμε. Εκμεταλλευτήκαμε τον τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο που είχαμε για να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ, τη μουσική και είμαστε πραγματικά τυχεροί που για εμάς το επάγγελμά μας είναι και το αγαπημένο μας χόμπυ...ο τρόπος ζωής μας!
Περάσαμε αρκετά δημιουργικά τον χρόνο αυτό της απομόνωσης, παίξαμε και γράψαμε πολλή μουσική. Επίσης, καταφέραμε επιτέλους να δούμε και πολλές σειρές που είχαμε αφήσει μισοτελειωμένες εδώ και μήνες λόγω έλλειψης χρόνου! Παρόλα αυτά, περιμένουμε πώς και πώς την άρση των μέτρων,για να μπορέσουμε αρχικά να ξαναδούμε αγαπημένα μας πρόσωπα που μας έχουν λείψει πολύ και βέβαια για να ξαναβρεθούμε στη σκηνή και να τραγουδήσουμε, κάτι που μας έχει λείψει επίσης πολύ.
Και βέβαια, μόλις η ζωή μας πάλι μπει στην κανονικότητά της, θα συνεχίσουμε με τις υποχρεώσεις μας που έμειναν στην μέση, όπως ας πούμε θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του νέου μας τραγουδιού που δυστυχώς έμειναν στη μέση λόγω της κατάστασης, αλλά περιμένουμε πώς και πώς να ολοκληρώσουμε!
Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη,χρόνια πολλά και με το καλό να ξαναμπούμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, έχοντας κοντά μας και υγιείς τους αγαπημένους μας ανθρώπους!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Άλεξ και Θάνος Παιτέρης : Τραγουδιστές - Μουσικοί #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION