Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

« ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Δημήτρης Μουζακίτης : Πρόεδρος της Ακαδημίας των Κορφιάτικων Βραβείων Τέχνης #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv

Μένουμε σπίτι, για να έχουμε το αύριο μπροστά,για να σώσουμε τη ζωή των ανθρώπων που μας γεννήσαν,μας μεγάλωσαν μας έκαναν χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία. Για τα παιδιά μας να ζήσουν σίγουρα το αύριο,τη ζωή, το μέλλον αυτής της χώρας,της γης,για τη δίκη μας ζωή,των διπλανών μας,των φίλων μας. 
Κάθομαι στο σπίτι και δουλεύω τις εκδηλώσεις που έχω προγραμματίσει για τον πολιτισμό,για τις τέχνες για τους ανθρώπους που μας προσφέρουν το γέλιο και το δάκρυ. Τους ανθρώπους του θεάτρου,Κινηματογράφου,Μουσικής και Τηλεόρασης, των εικαστικών άλλα και των γραμμάτων-που επί 40 χρόνια βρίσκομαι και βρίσκονται δίπλα μου και δίπλα τους και τους ευχαριστώ. 
Ευχαριστώ το Action Sigma WEBTV  και τη φίλη μου Σόφια Στάμου και τους συνεργάτες της για την πρωτοβουλία αυτή-που είναι σημαντική, ένα φως στο σκοτάδι που περνάμε. Σ΄ευχαριστουμε Σοφία! 
Μένουμε σπίτι και αναμένουμε το αύριο!                                                                                              

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: « ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Δημήτρης Μουζακίτης : Πρόεδρος της Ακαδημίας των Κορφιάτικων Βραβείων Τέχνης #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION