Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Ακόμη περισσότερες ξεχωριστές στιγμές,στον Σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά και ΑΜΕΑ ...

Παρουσίαση Βιβλίου στον Σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά και ΑΜΕΑ

Οι εκδόσεις Διόπτρα με γνωστη την ευαισθησια τους στα παιδιά καθώς έχουν τμήμα κυκλοφορίας παιδικών βιβλιων , ξεκίνησαν πρόσφατα συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά και ΑΜΕΑ προκειμένου να στηρίξουν το εργο του συνδέσμου για ενταξη των συνανθρώπων μας στην κοινωνική Ζωή

Η Συγγραφεας Αυγή Βάγια παρουσίασε το διαδράστικό της επίκαιρο , λόγω των εορτών , παραμύθι της, « Ο κουραμπιές Γιές Γιές»

Ο Κουραμπιές Γιεσγιές κάπως τα καταφέρνει και δεν είναι ποτέ ο εαυτός του! Λέει πάντα yes και περιμένει υπομονετικά να στολιστεί με κάθε λογής γαρνιτούρες, με αποτέλεσμα να μην τον αγοράζει κανείς! Μια μέρα, οι φίλοι του –τα άλλα γλυκά–, αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα σε μια νύχτα τον ξαναφτιάχνουν από την αρχή! Μια «λαχταριστή» ευκαιρία για να μάθουν τα παιδιά ότι στα απλά πράγματα κρύβεται συνήθως η μεγαλύτερη ομορφιά· η ομορφιά τού να αγαπάει κάποιος τον εαυτό του γι’ αυτό που είναι.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου

Β. Μελά 1, Χολαργός 15562 Αττικής
Τηλ:210-6511432, 210-6518719
Fax: 210-6548174
Email: info@coveramea.gr

Διεύθυνση επικοινωνίας Συνδέσμου
     Μαργαρίτα Δρούτσα 
  Τηλ: 6942065888  
Email: mdroutsa@gmail.com

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακόμη περισσότερες ξεχωριστές στιγμές,στον Σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά και ΑΜΕΑ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION