Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Από μια επικίνδυνη ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ,σ΄ένα ιστορικό πρόσωπο κι από εκεί στον ασύγκριτο ΑΡΚΑ!Βλέπετε τίποτα καλύτερο για να απολαύσετε αληθινές εκπομπές,που σας μεταφέρουν τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ; Καθίστε αναπαυτικά και ξεκινάμε ...

            

Η διαδρομή μας στα θεάματα της Αθήνας είναι και σήμερα πολύ δυνατή! 
Ξεκινάμε απ΄το θέατρο Αλκμήνη όπου κι επισκεφθήκαμε την παράσταση ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ,με την Άννα Ανδριανού να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας,σε μια παράσταση που κυνηγάει τις πιο ενδόμυχες σκέψεις της πλειοψηφίας των γυναικών! 
Παραμένουμε στο θέατρο Αλκμήνη όπου και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εξαιρετική ερμηνεία του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Λιακόπουλου,που ως ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ μας οδηγεί σ΄ένα ξεχωριστό ταξίδι στην ιστορία με πολλά και πολύτιμα μηνύματα,σ΄ένα απόλυτα δικό του δημιούργημα που μας ενθουσίασε ! 
Και τέλος βρεθήκαμε στο ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ,όπου γελάσαμε πολύ με το ξεχωριστό χιούμορ της παράστασης ΑΡΚΑΣ,που η άψογη θεατρική της διασκευή κι οι γρήγορες εναλλαγές είναι το μυστικό μιας μεγάλης επιτυχίας,που έχει ξεκινήσει απ΄το καλοκαίρι!


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv


Η Νέα εποχή της τηλεόρασης ενημερώνει το κοινό με διάθεση για την πλήρη ασφάλεια  των ηλικιωμένων και
το ιδανικό σημείο εμπιστοσύνης και φροντίδας τους.
Το γεροντολογικό κέντρο ΔΕΛΦΙΝΙ είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα πρότυπο γεροντολογικό κέντρο,που προσφέρει διακεκριμένες  υπηρεσίες φροντίδας στην τρίτη ηλικία.
Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις μεγάλες του ανάγκες για κλινική περίθαλψη και φροντίδα στην τρίτη ηλικία,το ΔΕΛΦΙΝΙ σας παραμένει στη Γλυφάδα για να γνωρίσετε την πιο ιδανική φιλοξενία.


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από μια επικίνδυνη ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ,σ΄ένα ιστορικό πρόσωπο κι από εκεί στον ασύγκριτο ΑΡΚΑ!Βλέπετε τίποτα καλύτερο για να απολαύσετε αληθινές εκπομπές,που σας μεταφέρουν τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ; Καθίστε αναπαυτικά και ξεκινάμε ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION