Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Για όλες τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου και την πρώτη Παρασκευή του Ιανουαρίου, μία πληθώρα κωμικών αυτοσαρκάζεται και διακωμωδεί αυτά που μας απασχολούν....

«ΚΩΜΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ» αλλά τα Χριστούγεννα

Οι αγαπημένοι σας παλιοί και ανερχόμενοι κωμικοί φοράνε τα γιορτινά τους και σας φέρνουν δώρο τα αστεία τους, για να περάσετε έναν καλύτερο Δεκέμβρη, μακριά από το χιούμορ του θείου στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Για όλες τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου και την πρώτη Παρασκευή του Ιανουαρίου, μία πληθώρα κωμικών αυτοσαρκάζεται και διακωμωδεί αυτά που μας απασχολούν. Ελάτε να τους/τις δείτε ζωντανά, πριν γεννήσουν τα αδέλφια τους και καταντήσει το χιούμορ τους όπως του θείου στο τραπέζι.
Φέρτε φίλους/φίλες, αγόρια και κορίτσια, νυν και πρώην (ίσως όχι ταυτόχρονα), και σίγουρα τον θείο από το τραπέζι μπας και μάθει λίγο από κωμωδία.

SPECIAL ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/12 - RAW COMEDY NIGHT
Μια παράσταση χωρίς όρια και καθωσπρεπεισμούς. Με αλληλομαχαιρώματα κωμικών και κακεντρεχή σχόλια! Αστεία που ντρεπόμαστε να πούμε σε άλλες παραστάσεις, που αηδιάζουμε που τα σκεφτήκαμε! Καφρίλα, σοκ, και δέος! Φέρτε τους γονείς σας.

6/12
η Χρύσα Κατσαρίνη παρουσιάζει τους:
Ντενίζ Ουρέμ
Οδυσσέας Μαυρομμάτης
Αλέξανδρος Πασπαρδάνης
Γιώργος Καραμανλής

13/12
η Ήρα Κατσούδα παρουσιάζει τους:
Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος
Γιώργος Παπανικολάου
Κώστας Κρύος
Γιώργος Αλεβίζος

20/12
ο Δημήτρης Δούκογλου παρουσιάζει τους:
Στέφανος Ζεν
Απόλλων Roach
Αλέξανδρος Τιτκώβ
Σπήλιος Φλώρος

3/1
ο Ανδρέας Πασπάτης παρουσιάζει τους:
Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος
Πάρις Ρούπος
Βαγγέλης Μουλαράς
Αλέξανδρος Πασπαρδάνης Info: Κάθε Παρασκευή στις 21.15 Τιμή εισιτηρίου: 8€ Τηλ. Κρατήσεων: 2109011677 Προπώληση: www.pktheater.gr Θέατρο ΠΚ Κασομούλη 30 (μετρό & τραμ Ν. Κόσμος)

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για όλες τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου και την πρώτη Παρασκευή του Ιανουαρίου, μία πληθώρα κωμικών αυτοσαρκάζεται και διακωμωδεί αυτά που μας απασχολούν.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION