Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Κι αυτό το Σάββατο,κρατάει στα ύψη κάθε επιθυμία για όμορφες στιγμές ... Ότι κι αν σας αρέσει,ότι κι αν επιθυμείτε να ζήσετε για να βάλετε χρώμα στη ζωή σας,εμείς το έχουμε εδώ-μόνο για εσάς !

           
Αυτή εβδομάδα έχει τρία υπέροχα θέματα και  πολύ Sigma διασκέδαση …
Το Σάββατο το βράδυ βρεθήκαμε στο Estate Athens,για να απολαύσουμε το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά,του Στέλιου Ρόκκου και της Έλενας Παπαρίζου.
Για την Κυριακή το μεσημέρι … Εντέχνως "άτεχνα" και απρόβλεπτα...O Άγγελος Ανδριανός και η Δήμητρα Σταθοπούλου αναλαμβάνουν να βάλουν στην παρέα κάθε Κυριακής τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, στο ιδιαίτερα αισθαντικό και φιλόξενο περιβάλλον του El Convento del Arte. 
Και προχωρώντας σε μια ακόμη ενδιαφέρουσα εβδομάδα,την Πέμπτη συναντήσαμε στο θέατρο Χυτήριο την Ελπίδα να … ονειρεύεται γλυκά με την Σαλίνα Γαβαλά!


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv


Η Νέα εποχή της τηλεόρασης καλωσορίζει την GK cleaning services και τις εξαιρετικές της υπηρεσίες,στον Sigma κόσμο της ψυχαγωγίας και της συμβουλευτικής ενημέρωσης.

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ...
Κι εμείς τους βρήκαμε!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κι αυτό το Σάββατο,κρατάει στα ύψη κάθε επιθυμία για όμορφες στιγμές ... Ότι κι αν σας αρέσει,ότι κι αν επιθυμείτε να ζήσετε για να βάλετε χρώμα στη ζωή σας,εμείς το έχουμε εδώ-μόνο για εσάς ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION