Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Μαθαίνουμε πως να πετάμε ψηλά και με ασφάλεια ... Ακολουθούμε την κορυφαία εταιρεία εκπαίδευσης πιλότων drones στην Ελλάδα!Η Hellenic Drones διοργάνωσε ένα πρότυπο Συνέδριο που μετέφερε σημαντικές πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους ! Και μετά ; Η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μας έφερε σε επαφή με το πρόγραμμα "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ" ...

            
Στο Action της Κυριακής,απολαμβάνουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπαίδευση και χοροθέατρο !

Η Hellenic Drones αποτελεί πρότυπη δύναμη στην υπηρεσία της ασφαλούς πτήσης με drones.Σ΄ένα σεμινάριο με πολλαπλά οφέλη γνώσης μας ταξιδεύει η κορυφαία εταιρεία πτήσεων με drones.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και μέσα από μια εξαιρετική χοροθεατρική παράσταση,ακούσαμε σημαντικά μηνύματα.Η Κύπρος προσφέρει σημαντικές δράσεις πολιτισμού μέσα απ΄το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv


Η Νέα εποχή της τηλεόρασης ενημερώνει το κοινό με διάθεση για εξειδικευμένη επιμόρφωση και μεταφέρει κάθε γόνιμη πληροφορία για την εκπαίδευση του.

ΠΕΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!


Η δράση Action In Greece,ευχαριστεί θερμά την Hellenic Drones για την πολύτιμη στήριξη της!

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαθαίνουμε πως να πετάμε ψηλά και με ασφάλεια ... Ακολουθούμε την κορυφαία εταιρεία εκπαίδευσης πιλότων drones στην Ελλάδα!Η Hellenic Drones διοργάνωσε ένα πρότυπο Συνέδριο που μετέφερε σημαντικές πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους ! Και μετά ; Η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μας έφερε σε επαφή με το πρόγραμμα "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ" ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION