Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

"Πέντε συνεχόμενα χρόνια με sold out παραστάσεις οι αντιδράσεις του κοινού τόσο κατά τη διάρκεια της παράστασης όσο και μετά, οι κουβέντες τους, τα σχόλιά τους και η αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν την παράσταση είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικό..." Θανάσης Κουρλαμπάς,ο Ένορκος 3 αποκαλύπτει !

Όταν έρχεται η ώρα του Ενόρκου 3,να μας μιλήσει-τότε αντιλαμβάνομαστε ότι πέντε χρόνια στο ίδιο σανίδι με τον ίδιο ρόλο,αυτή η εμπειρία πια εξελίσσεται σε βίωμα!

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς,ένας εκ των 12 ενόρκων μας εξομολογείται :
"Είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να εισπράττει από το θεατή το πόσο τον επηρέασε όχι μόνο η ερμηνεία του αλλά κυρίως το νόημα του έργου!

O Θανάσης Κουρλαμπάς περιγράφει ...
Πρόκειται για μία καλοκουρδισμένη παράσταση με ευφυή σκηνοθεσία που αναδεικνύει τόσο τις σχέσεις τον ενόρκων όσο και τα νοήματα του έργου. Επίσης πολύ μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας της οφείλεται στη χημεία μεταξύ των ηθοποιών!
Ο Ένορκος 3 που ερμηνεύω,είναι ένας σκληροπυρηνικός τύπος ανθρώπου που επηρεασμένος-ποτισμένος θα λέγαμε-απ΄ τις δικές του άσχημες εμπειρίες προσωποποιεί τη σχέση του με τον κατηγορούμενο και συγκρούεται με τους πάντες...Το αποτέλεσμα είναι συνταρακτικό για τον ίδιον πρώτα απ' όλα. Μέσα σε μιάμιση ώρα κάνει έναν μεγάλο κύκλο γύρω από τον εαυτό του και αγγίζει τη λύτρωση...
Πέντε συνεχόμενα χρόνια με sold out παραστάσεις οι αντιδράσεις του κοινού τόσο κατά τη διάρκεια της παράστασης όσο και μετά, οι κουβέντες τους, τα σχόλιά τους και η αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν την παράσταση είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικό. 
Είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να εισπράττει από το θεατή το πόσο τον επηρέασε όχι μόνο η ερμηνεία του αλλά κυρίως το νόημα του έργου!

Καταλαβαίνει κανείς ότι για να παίζω πέντε χρόνια τον ένορκο 3 σημαίνει ότι τον λατρεύω!!!

Κι αυτό γιατί μου έχει χαρίσει ένα υπέροχο ερμηνευτικό ταξίδι στην πολύπλοκη ψυχολογία του... 

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Πέντε συνεχόμενα χρόνια με sold out παραστάσεις οι αντιδράσεις του κοινού τόσο κατά τη διάρκεια της παράστασης όσο και μετά, οι κουβέντες τους, τα σχόλιά τους και η αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν την παράσταση είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικό..." Θανάσης Κουρλαμπάς,ο Ένορκος 3 αποκαλύπτει ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION