Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

"Είναι από τις σπάνιες φορές που συμμετέχω σε μια παράσταση που το κοινό αυθόρμητα εν ώρα παράστασης, αντιδράει με τρόπο που νομίζεις πως αυτό που συμβαίνει εκείνη την μαγική στιγμή στην σκηνή, είναι σαν να το ζει σε πραγματικό, παρόντα χρόνο. Ευτυχία!" Αλέξανδρος Καλπακίδης:Ο Ένορκος 4 αποκλειστικά ...

     Όταν δείς αυτή την παράσταση,είναι σίγουρο ότι θα έχεις κάνει ένα ακόμη βήμα εξέλιξης στη ζωή σου ... 
Φυσικά,μιλάμε για τους 12 ΕΝΟΡΚΟΥΣ του Θεάτρου Αλμήνη! 
Υπάρχουν,βέβαια κι εκείνοι οι εξαιρετικοί ηθοποιοί,που έχουν να μας πούν πολλά ... 
Κι εμείς χαιρόμαστε να ακούμε και να απολαμβάνουμε συλλέγοντας πληροφορίες γι΄αυτή την  παράσταση !

"Τίποτα δεν είναι τυχαίο γενικά στην ζωή αλλά και ειδικά στην Τέχνη, στο Θέατρο."μας εξομολογείται ο Αλέξανδρος Καλπακίδης,ο Ένορκος 4,της μεγάλης παρέας του Θεάτρου Αλκμήνη.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ...   Η μεγάλη επιτυχία οφείλετε σε τρεις λογούς: Πρώτον στο κείμενο. Έχουμε ένα άρτιο, καλογραμμένο κείμενο, που καταπιάνεται  με ένα θέμα τεράστιας ευαισθησίας με τρόπο ισορροπημένο.Δεύτερον στην πολύ έξυπνη, λιτή χωρίς εντυπωσιασμούς σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Και τρίτον στους ηθοποιούς που μπορούμε –θέλω να πιστεύω-  να ακολουθήσουμε την σκηνοθετική γραμμή αλλά ταυτόχρονα να είμαστε ελεύθεροι μέσα σ' αυτήν, όπως επίσης να είμαστε πιστοί στο κείμενο και σ' αυτό που θέλει να μας πει ο συγγραφέας.

Ο ΡΟΛΟΣ ...  Εγώ υποδύομαι τον ένορκο νούμερο 4. Είναι ο ορθολογιστής της παρέας των ενόρκων. Είναι χρηματιστής στο επάγγελμα!Οπότε για τον ίδιο ισχύει αυτό που λέμε 1+1=2. Έχει τα επιχειρήματα του, που μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθεί να πείσει τους υπόλοιπους βάση της λογικής αυτό που εκείνος υποστηρίζει. Μόνο όταν είναι 100% σίγουρος δέχεται το αντίθετο.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ... Τίποτα δεν είναι τυχαίο γενικά στην ζωή αλλά και ειδικά στην Τέχνη, στο Θέατρο. Είναι από τις σπάνιες φορές που συμμετέχω σε μια παράσταση που το κοινό αυθόρμητα εν ώρα παράστασης, αντιδράει με τρόπο που νομίζεις πως αυτό που συμβαίνει εκείνη την μαγική στιγμή στη σκηνή, είναι σαν να το ζει σε πραγματικό, παρόντα χρόνο. Ευτυχία!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΝΟΡΚΟΣ ...    Ο αγαπημένος μου ένορκος είναι αυτός που παίζω εγώ ο νούμερο 4. Γιατί όταν πιστεύεις σε  κάτι,  οφείλεις να προσπαθείς να το υποστηρίζεις μέχρι τελευταία στιγμή με νύχια και με δόντια. Ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.  Αλλά όταν έρθει εκείνη στιγμή, που βλέπεις ότι δεν ισχύει αυτό που εσύ υποστηρίζεις τόσο έντονα και πιστά, να είσαι έτοιμος να δεχτείς και να παραδεχτείς με σθένος και θάρρος το αντίθετο.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Είναι από τις σπάνιες φορές που συμμετέχω σε μια παράσταση που το κοινό αυθόρμητα εν ώρα παράστασης, αντιδράει με τρόπο που νομίζεις πως αυτό που συμβαίνει εκείνη την μαγική στιγμή στην σκηνή, είναι σαν να το ζει σε πραγματικό, παρόντα χρόνο. Ευτυχία!" Αλέξανδρος Καλπακίδης:Ο Ένορκος 4 αποκλειστικά ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION