Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αποκλειστικά στη Sigma Media Group η εξαιρετική Κλεοπάτρα Σβανά,ισορροπεί κι αν-ισορροπεί σε μεγάλες αλήθειες της εποχής μας με πολύ χιούμορ ....

~ Θέλουμε να μας περιγράψετε την παράσταση με τρείς λέξεις.
Κωμωδία, τρυφερή, αληθινή.

~ Τι ισορροπεί αλλά και τι αν-ισορροπεί η παράσταση....
Η παράσταση αν- ισορροπεί τις σχέσεις των δύο φύλων που στο τέλος καταφέρνει και τις ισορροπεί.

~ Το μήνυμα της παράστασης με... το δικό σας ύφος και στύλ βάσει του ρόλου σας
ή της συμμετοχής σας στην παράσταση.
Το μήνυμα για μένα είναι η αγάπη, η δεύτερη ευκαιρία, η εξομάλυνση των σχέσεων και η γεφύρωση των δυσκολιών σε ένα γάμο ή μια σχέση.

~ Αν το έργο ήταν σοκολάτα,τι γεύση θα είχε και ποιοί θα λάτρευαν να την απολαύσουν.
Αν το έργο ήταν σοκολάτα θα ήταν μια συγκεκριμένη μάρκα που μέσα έχει γεύση φράουλα. Πολύ γλυκιά δηλαδή και τρυφερή. Θα άρεσε σε όλους γιατί είναι μια διαδεδομένη σοκολάτα. Σίγουρα όλοι θα λάτρευαν να την απολαύσουν!

Κλεοπάτρα Σβανά
Σκηνοθέτης

Sigma Info
---------------
Σε μια εποχή που, το να έχει κάποιος εργασία θεωρείται «προνόμιο», οι γυναίκες τους κάνουν καριέρα κι εκείνοι παλεύουν με τις δουλειές του νοικοκυριού. Γυναίκες «έξω» στην κοινωνία και Άνδρες «στο σπίτι».Αυτή η αντιστροφή των ρόλων δημιουργεί απρόοπτα και κωμικές καταστάσεις, που χαρίζουν άφθονο γέλιο. «Καρύδια με μέλι», η νέα ανατρεπτική κωμωδία του Θάνου Τσάμπρα, σε σκηνοθεσία της Κλεοπάτρας Σβανά στο Θέατρο “Ελπίδας”.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικά στη Sigma Media Group η εξαιρετική Κλεοπάτρα Σβανά,ισορροπεί κι αν-ισορροπεί σε μεγάλες αλήθειες της εποχής μας με πολύ χιούμορ .... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION