Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ο Γεράσιμος Ελ Σερίφ είναι ένας άνεργος πατέρας κι όχι μόνο ...

 H παράσταση ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ μας εντυπωσίασε και συνεχίζουμε ένα αφιέρωμα  γνωριμίας με τους εξαιρετικούς συντελεστές  ......

Η γνωριμία μας με τις απόψεις  του Γεράσιμου Ελ Σερίφ,που υποδύεται το Στέφανο στην κωμωδία ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ.
Ο Στέφανος είναι άνεργος πτυχιούχος και μεγαλώνει το παιδί του ενώ  τρέμει στην ιδέα να μείνει η σύζυγός του ξανά έγκυος.


Ερώτηση :Θέλουμε να μας περιγράψετε την παράσταση με τρεις λέξεις

Απάντηση : Φιλία, αγάπη, αλήθεια.

Ερώτηση : Τι ισορροπεί αλλά και τι ανισοροπεί η παράσταση? 

Απάντηση 2 Σχέσεις πολλαπλών επιπέδων
Η παράσταση ισορροπεί την ποικιλότητα των σχέσεων,  ενώ ταυτόχρονα δείχνει πόσο λεπτή είναι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ουσία και το φαίνεσθαι.

Ερώτηση : Το μήνυμα της παράστασης με το δικό σας ύφος και στύλ, βάσει του ρόλου σας ή τη συμμετοχή σας στην παράσταση.

Απάντηση : Η παράσταση βρίσκεται στο μεταίχμιο  ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό που τελικά μπορεί να είναι πολύ κοντά. Η αντιστροφή των ρόλων όσο και να φαίνεται  περίεργη ως έννοια  για κάποιους στην σημερινή κοινωνία, μπορεί να είναι υπαρκτή. Χώρος υπάρχει για όλους, αρκεί ο καθένας να εκφράζει την αλήθεια του παραμερίζοντας πάθη και αδυναμίες του παρελθόντος, που σκιάζουν την πρόοδο της κοινωνίας. 
 
Ερώτηση : Αν το έργο ήταν σοκολάτα, τι γεύση θα είχε και ποιοι θα λάτρευαν να την απολαύσουν;

Απάντηση : Για εμένα είναι μια σοκολάτα γλυκιά με κόκκους πιπεριού και δώσεις τζίντζερ.
Πραγματοποιεί έναν μοναδικό συνδυασμό της Ελβετικής σοκολάτας που είναι μοναδική στον κόσμο, με μια ελαφρά γεύση ερωτισμού αλλά και με καυστικότητα για την πραγματική ζωή και τον τρόπο ισορροπίας ανάμεσα στο μπορώ, το θέλω και το χρειάζομαι. Μπορεί να την δοκιμάσει ο καθένας, αρκεί να την πλησιάσει με ανοιχτούς γευστικούς κάλικες χωρίς εμμονή στις κλασικές γεύσεις.


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γεράσιμος Ελ Σερίφ είναι ένας άνεργος πατέρας κι όχι μόνο ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION