Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

"Αφυπνίσου και εξελίξου"!Το τεστ πατρότητας, δείχνει έντονα θετικό! ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ !


Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ  ΤΙΓΡΙΣ  ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ  ΣΑΡΩΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ ...ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ,ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ !

~ Αρχικά θα θέλαμε να μας μιλήσετε λίγο για εσάς.Έχοντας μελετήσει τις σπουδές και τις συνεργασίες σας,είναι σημαντικό να πληροφορήσουμε το κοινό μας για τη δική σας καταξιωμένη πορεία έως αυτή τη στιγμή. 
- Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την εκτίμηση και το ενδιαφέρον σας, καθώς η εμπειρία του κοινού, είναι το κυρίως μέλημα του έργου μας. Η γνωριμιά και η σχέση μου με την τέχνη η ακόμα καλύτερα έκφραση, δρομολογείτε πλέον στα 15 έτη, όπου αυτή ξεκίνησε στην ηλικία των 16, ως ένα πολύ ντροπαλό αγόρι τότε, η αλήθεια είναι Έχω γνωρίσει και εξασκηθεί αρκετές φόρμες χορού και κίνησης μέσα σε όλα αυτά τα έτη, εναλλάσσοντας εξίσου και πολλές φορές την οπτική μου ως προς το τι είναι τι, και τον λόγο τον οποίο γίνετε, αναζητώντας την βαθύτερη πτυχή του εαυτού μου, όπως όλοι μας λίγο η πολύ άλλη μια αλήθεια είναι Μέσα σε αυτήν την αναζήτηση, που ακόμα βρίσκομε σε και ελπίζοντας να είμαι για πάντα, αυτό που μπορώ να σχολιάσω είναι πως αντί για περισσότερες απαντήσεις, έχω βρεθεί με ακόμα περισσότερα ερωτήματα, γεγονός που το μόνο που με κάνει είναι, να σκέφτομαι.

~ Θέλετε να μας μιλήσετε για την χορτοφάγο τίγρη;Τι ακριβώς κάνει αυτό το φάντασμα των 90’s που στοιχειώνει την βραδιά του εορτασμού των γενεθλίων του Μενέλαου Αναστασίου; 
- Βρίσκω ότι όλα είναι οπτικές, όπου όλες χαρακτηρίζονται από 360, και ότι θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε αντίστοιχα πολλές απόψεις πόσο μάλλον ως προς το τι εκφράζει άμεσα και έμμεσα το έργο της χορτοφάγου τίγρεων. Πέραν αυτού το προσωπικό μου σχόλιο για το τι εκφράζει και αντιπροσωπεύει το έργο είναι το ότι, είναι μια αντανάκλαση και υπενθύμιση της ζωής και του ανθρώπου του τότε, που για όλους μας είναι γεγονός και γνωστό ότι όντως υπήρξε και του ότι όντως αυτά τα πράγματα γίνονταν, στον άνθρωπο του σήμερα, που ψάχνει τον άνθρωπο που έχει ανάγκη ο κόσμος του αύριο.

~Θέλουμε να μας περιγράψετε τι ακριβώς γίνεται επάνω στη σκηνή με τον συνδυασμό της μουσικής,γιατί έχετε μια πενταμελή εξαιρετική ορχήστρα κοντά σας.
- Όπως τέλεια είπατε, είναι εξαιρετικοί και αξιαγάπητοι, πόσο μάλλον φίλοι πέραν από συνάδελφοι και καλλιτέχνες. Αυτό που γίνετε στην σκηνή είναι ότι ουσιαστικά 13 άνθρωποι καλούνται να συγχρονίσουν ειρμό, συναισθήματα και ενέργεια ανά μεταξύ τους, οπού κάθε πράξη και στιγμιότυπο που απεικονίζεται, αντίστοιχα εξυπακούεται. Η μισή ομάδα είναι τα νύχια της τίγρης, η άλλη μισή ο βρυχισμός της.

~Η απωθημένη δεκαετία πόσο έντονα επιδρά στη ζωή του δικού σας ρόλου… Μιλήστε μας για τον ρόλο σας στην παράσταση. 
- Στην ερμηνεύσει ενός ρόλου κάποιος καλείτε να διαδραματιστεί και να ταυτιστεί με την φύση και την κατάσταση ενός χαρακτήρα, ποιοντας το ήθος του, φέροντας προθετικά ανιδιοτελή ποιότητα για αυτόν, έχοντας ουσιαστική ευθύνη πέραν για την διατήρηση για την εξέλιξη του, η οποία φέρει την ανάγκη να αναλογηθεί στις ανάγκες εκείνου. Το τεστ πατρότητας, δείχνει έντονα θετικό!

~Περιγράψτε μας την παράσταση με τρείς λέξεις … Ουσιαστικά,επίθετα … Πως περιμένει να νιώσει κάποιος αναμοχλεύοντας τις καλές στιγμές της τότε δεκαετίας … Πόσο ευεργετικό είναι το γέλιο για τις στιγμές του τώρα,παρακολουθώντας τις στιγμές του τότε! 
- "Αφυπνίσου και εξελίξου". Μμμμ, πιστεύω μια όμορφη λησμονιά, καθώς προσωπικά, ήμουνα σε νεαρή ηλικία εκείνη την περίοδο, αλλά είχα μια πάρα πολύ όμορφη αίσθηση των πραγμάτων και της ζωής, αν και όπως όλοι μας είχα και γω πολλές δύσκολες, πράγμα που είναι στο πρόγραμμα άλλωστε. Για τους νεαρούς μας φίλους όμως που δεν πρόλαβαν εκείνη την δεκαετία, είναι πιστεύω μια όμορφη ευκαιρία να βιώσουν έστω για μια σταλιά, την ιδέα του όμορφου και στιλάτου 90.

Χαχαχα φέρνοντας στο μυαλό τις όμορφες χιουμοριστικές στιγμές του έργου μας μπορώ να πω πως, "τα είπαμε απόψε λαικά" και τι καλύτερο απαυτά! Αλλά η αλήθεια είναι πως βρίσκω το έργο κυρίως περισσότερο στενάχωρο παρά χαρωπό, τουλάχιστον από την οπτική που βρίσκομε, πέραν του ότι σε πολλές από τις σκηνές, τα δάκρυα είναι απτά γέλια.
Eπιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Αφυπνίσου και εξελίξου"!Το τεστ πατρότητας, δείχνει έντονα θετικό! ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION