Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 η επετειακή εκδήλωση του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) !

Επετειακή εκδήλωση 10 χρόνων από την ίδρυση του ΕΟΠΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 η επετειακή εκδήλωση του  Ελληνικού  Οργανισμού  Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) στη ΛΑΕΔ επ' ευκαιρίας των 10 χρόνων από την ίδρυσή του, παραθέτοντας επίσημο δείπνο.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένης προσωπικότητες,   εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού και  επιστημονικού κόσμου, Έλληνες και ξένοι διπλωμάτες, γνωστοί επιχειρηματίες καθώς και μέλη του ΕΟΠΕ.  
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, κύριος Συμεών Σιδηρόπουλος μετά την παρουσίαση του οράματος και των στόχων του Οργανισμού, και την αναφορά του στις εξελίξεις του τομέα της πολιτικής επιστήμης ανακοίνωσε τις τιμητικές βραβεύσεις οι οποίες ακολούθησαν.  
Το Χρυσό Μετάλλιο ΕΟΠΕ Διακεκριμένης Προσωπικότητας και Κοινωνικής Προσφοράς εδόθη από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΕ, κ. Σ. Σιδηρόπουλο στην κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, Πρόεδρο του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” και Άμισθη Σύμβουλο του Πρωθυπουργού για τη Διασπορά.
Επίσης, τιμήθηκαν ο κύριος Σωτήρης Μουσούρης, πρώην Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. και η κυρία Παρούλα Νάσκου Περράκη, Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου, για την συνεισφορά τους στους Διεθνείς Οργανισμούς και στην Επιστήμη αντίστοιχα. Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τις παρεμβάσεις των τιμώμενων προσώπων.
Με τις καίριες ομιλίες τους τοποθετήθηκαν, επίσης, ο κύριος Νικόλαος Παπαδάκης, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κύριος Κυριάκος Σουλιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Υγείας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η κυρία Κωνσταντίνα Δημητρούλη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Προσέγγισαν καίρια ζητήματα δημόσιων, διεθνών πολιτικών και κοινωνικών πολιτικών. 
Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι στους υποτρόφους του ΕΟΠΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 και ανακοινώθηκαν οι βραβεύσεις ΕΟΠΕ – Κ. Παναγοπούλου για το έτος 2018 - 2019.
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε με την παράθεση επίσημου δείπνου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, Υπουργός Επικρατείας, η κα Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού, η κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Υφυπουργός Εσωτερικών. Ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μητσοτάκη παραστάθηκε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής. Ο κ. Παύλος Χρηστίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, Αντιπρόεδρος του Ποταμιού και Βουλευτής. Ως εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος ΠΝ, κ. Τσούνης Νικόλαος.
Επίσης παρευρέθηκαν η πρ. Υπουργός της ΝΔ, κα Μαριέττα Γιαννάκου, ο κ. Μιχάλης Κατρίνης, πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, σύμβουλοι του Πρωθυπουργού, διευθυντές και εκπρόσωποι Υπουργών και ο Πρέσβης Νικόλαος Πλεξίδας, Δντής της Διεύθυνσης ΝΑΤΟ του ΥΠΕΞ. Στην εκδήλωση παραστάθηκαν σύμβουλοι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εκδότης κ. Ηλίας Λιβάνης.
Παρευρέθηκαν επίσης από την ακαδημαϊκή κοινότητα ο Καθ. Παναγιώτης Λιαργκόβας, πρ. Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, οι Καθηγητές Αθανάσιος Βοζίκης, Ιωάννης Πολλάλης, Ήβη Μαυρομούστακου, Νικήτας-Σπύρος Κουτσούκης και Δημήτρης Κοτρόγιαννος.
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Βασίλειος Τελλίδης, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, ο Υποστράτηγος Τσιάλτας Αναστάσιος ως Εκπρόσωπος του Α/ΓΕΣ, ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λάγιος, ως Εκπρόσωπος Α/ΓΕΑ. 
Προσκεκλημένοι του ΕΟΠΕ μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του «ΕΘΝΟΣ», κ. Χατζηδημητρίου, οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού, κ. Γιάννης Μπουρνούς και κα Μάγκυ Δούση, η διακεκριμένη Ιατρός κα Παρή Ράπτη, ο διεθνούς φήμης μαέστρος Χατζηλοΐζου Γιάννης, ο Επικοινωνιολόγος Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, η Αυτό-διοικητικός κα Μαρίνα Πατούλη, η εκπρόσωπος του EPLO, κα Σάντρα Μανιουδάκη, η Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Ιωάννα Καρυοφύλλη, η κα Μαρία Σταυρίδη, ο κ. Βασίλης  Παπαλυμπέρης, η Διευθύντρια στο ΓΝΑ Γεννηματάς, κα Όλγα Οικονόμου.
Πλήθος Πανεπιστημιακών, διοικητικά στελέχη και μέλη του ΕΟΠΕ, δημοσιογράφοι, παραβρέθηκαν σε αυτή την εορταστική εκδήλωση η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε με την παράθεση επίσημου δείπνου.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, κα Έμη Λιβανίου.

Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 η επετειακή εκδήλωση του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION