Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Η Sigma Media Group παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της εκπαίδευσης,σας συστήνει τους κορυφαίους της ξενόγλωσσης μαθησιακής εμπειρίας!Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy ...



Στα πλαίσια της αναγνώρισης εκπαιδευτικής ευθύνης,συνείδησης και σύστασης-καθώς η αρχή της σχολικής  χρονιάς  είναι μπροστά μας-μελετήσαμε έναν έξυπνο και πρότυπο τρόπο διδασκαλίας ξένων γλωσσών.
Αυτό αφορά στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy,που παρέχουν το ιδανικό μάθημα σε ολιγομελή τμήματα(4-8 ατόμων).
Μεγάλα πλεονεκτήματα αποτελούν οι παρακάτω σημαντικές μας επισημάνσεις για να τις μελετήσετε :

Στα So easy® τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις αποδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται.

Στα So easy® ακολουθείται αυστηρά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να καλύπτεται η διδακτική ύλη ανά επίπεδο και σε πραγματικές ώρες.

Στα So easy®  οι μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ευνοούνται με  τον  συνδυασμό ατομικού μαθήματος και τάξης όπου ο μαθητής μπορεί να εξασκήσει με τους συμμαθητές του δεξιότητες της γλώσσας και να ενταχθεί σε μία κοινωνική ομάδα με συνομηλίκους.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών So easy® υπάρχει εστίαση σε κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, αφού καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες και με βάση αυτά τα στοιχεία σκιαγραφείται το ακαδημαϊκό του προφίλ. Mελετώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, στα So easy® επιλέγεται  γι’ αυτόν το κατάλληλο πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων αυτών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η So easy® έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα εγκυρότερα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών διεθνώς, αφού τα προγράμματά της είναι αυτό ακριβώς που ζητάει κάθε σπουδαστής: Προσαρμοσμένα στις δικές του ανάγκες!


Τη φετινή σχολική χρονιά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So easy®,
μέσα απ΄τo  So easy® Smart  Watch,
εμπνέουν,ξεσηκώνουν,στηρίζουν και φέρνουν το μάθημα των παιδιών-που ξεκινούν μια ξένη γλώσσα-στο σπίτι τους,με μια άμεση πρότυπη επικοινωνία.

Με τη δυναμική του So Easy,μιλάς εύκολα,ευχάριστα  και για πάντα!

Για την ομάδα των Sigma  Smart Kids,που για ακόμη μια χρονιά θα ζήσουν κοντά μας πρότυπες στιγμές ψυχαγωγίας κι εκπαίδευσης.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office







  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma Media Group παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της εκπαίδευσης,σας συστήνει τους κορυφαίους της ξενόγλωσσης μαθησιακής εμπειρίας!Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION