Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Education Festival 2018 ...

Education Festival 2018 «Ανακάλυψέ το!»
Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου

Από το έμμεσο στο άμεσο και από το διάβασμα στην εμπειρική αναζήτηση, ανακαλύπτουμε την κοινωνική μας διάσταση και τους δεσμούς μας με τον προορισμό της αυτοπραγμάτωσης.

Αν βασανίζεσαι ακόμα από ανησυχίες, όπως «γιατί ήρθα σε αυτή τη ζωή;» ή «τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;», ίσως βρεις μέρος της αλήθειας στο Education Festival 2018, αφιερωμένο στη βιωματική εκπαίδευση, που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το Skywalker.gr.

Το φεστιβάλ θα ζήσει στο Θησείο, στο Γκάζι, στα Πετράλωνα, με την καρδιά του να «χτυπά» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 20:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με χαμηλό εμπορικό αλλά υψηλό κοινωνικό ενδιαφέρον, περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και να σε δούμε να προσπαθείς το ακατόρθωτο: Να καταλάβεις πολλά για όσα μέχρι σήμερα υποψιαζόσουν λίγα. Τελικά, ίσως υπάρχουν και κανονικές σπουδές.
Ο σκοπός του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της αξίας της βιωματικής μάθησης στη δυναμική της ευζωίας και της επιβίωσης, καθώς και η παρουσίαση των εναλλακτικών προτάσεων στην εκπαίδευση από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Τα προγράμματα των εκθετών που θα παρευρεθούν στο τριήμερο «Education Festival 2018», θα παρουσιαστούν με διαδραστικό τρόπο για την αποτελεσματικότερη αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες, σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν δράσεις στην αίθουσα αλλά και στον δρόμο, καθώς και ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν «μέσα και έξω από τον φράκτη» για την ανάδειξη επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Στο κλείσιμο του φεστιβάλ, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των Τιμητικών Διακρίσεων και Βραβείων.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το https://festival.edu.gr/

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:
Υπό την Aιγίδα: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Χορηγός: SKAG, ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ

Υποστηρικτές: CAREER IN PROGRESS, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΣ, OXYZED, ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΡΝΑΣ

Music Sponsor: GREY STUDIOS

Προϊοντικός Χορηγός: ΠΙΕΤΡΗΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, THAT’S LIFE, MAGDA’S NEWS, E-STAGE.GR, SIGMA MEDIA GROUP, NEOPOLIS.GR, LIGHT-RADIO.NET, EDUADVISOR.GR, INFOSPOUDES.GR, PAIDEIA-ERGASIA.GR, SCHOOLS.GR, OΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ECOZEN.GR, BUSINESSWOMAN.GR, SKYWALKER EDUCATION, ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 227, mkatsaprini@skywalker.gr

Επιμέλεια  pεπορτάζ :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Education Festival 2018 ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION