Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Το 1ο International Hellenic Gastronomy Conference 2018,στην σημερινή εκπομπή Action ταξιδεύουμε στην Ελληνική γεύση !

             
Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων, λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην υπερπολυτελή αίθουσα Banquet  χωρητικότητας 650 ατόμων και στο εκθεσιακό hall των 500 τ.μ., την 5η Μαρτίου του 2018. Αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο forum & expo για τα premium brands του επιχειρείν με φόντο την ελληνική γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον γαστρονομικό τουρισμό.
Με επικοινωνιακό moto το “Greek taste beyond borders” το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 έχει ως όραμα να δημιουργήσει ένα ισχυρό network ποιοτικών επιχειρήσεων B2B, με σκοπό την παγκόσμια προβολή τους και κατ’έπέκταση της προβολής του τουριστικού ελληνικού προϊόντος. Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 ενώνει για πρώτη φορά την ελληνική επιχειρηματικότητα στον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού, μέσω ενός σύγχρονου forum με διεθνή χαρακτήρα.
Τοποθετεί την ελληνική επιχείρηση και την ελληνική γαστρονομία με μεγάλες αξιώσεις στον παγκόσμιο «χάρτη». Ξεκινάει από την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και της ελληνικής διατροφικής αξίας, συνεχίζει με την υποστήριξη του Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης, στο χώρο των εξαγωγών (ελληνικών προϊόντων), του γαστρονομικού τουρισμού και κλείνει με την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της χώρας ως κορυφαίου παγκοσμίως brand.
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το 1ο International Hellenic Gastronomy Conference 2018,στην σημερινή εκπομπή Action ταξιδεύουμε στην Ελληνική γεύση ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION