Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Κερδίστε τώρα προσκλήσεις εισόδου σ΄αυτό το μοναδικό event ... H Bridal Expo 2018 έρχεται !!!


Bridal Expo 2018
Μία μοναδική διοργάνωση γάμου και βάπτισης, διοργανώνεται 
κάθε Ιανουάριο στο ωραιότερο κτήριο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο.
Συμμετέχουν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας με τα ωραιότερα νυφικά της πόλης, όλα τα προϊόντα και τις επιλεγμένες υπηρεσίες που αφορούν στην οργάνωση του γάμου & της βάπτισης. Ιδέες για την οργάνωση της δεξίωσης, του ταξιδιού, της φωτογράφισης, της βιντεοσκόπησης, του στολισμού και της διακόσμησης. Στην πλειονότητά τους αυτές οι επιχειρήσεις παρουσιάζονται  αποκλειστικά στη Bridal Expo και αυτό αποτελεί πολύ δυνατό κίνητρο για τους επισκέπτες οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να δουν αυτές τις επιχειρήσεις σε καμία άλλη διοργάνωση.
Η πολυτέλεια του Ζαππείου, με την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων του που γίνεται προς χάριν της γαμήλιας αυτής συνάντησης, τα δυνατότερα brandnames και οι σχεδιαστές που συμμετέχουν, καθώς και ο συνδυασμός της έκθεσης  με την μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για τις οποίες δικαίως ο Τύπος χαρακτήρισε τη Bridal Expo και τη Bridal Fashion Week σαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο fashion event της Αθήνας.
Στους μελλόνυμφους προβάλλονται οι 120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας οι οποίες παρουσιάζουν, μαζί με 30 Έλληνες σχεδιαστές, τις πλέον μοντέρνες ιδέες και τάσεις που χρειάζονται τα ζευγάρια, για την τέλεια οργάνωση του γάμου και της βάπτισης.
Το επισκεπτήριο που συγκεντρώνεται στις τρεις (3) ημέρες που λειτουργεί η διοργάνωση υπερβαίνει τα 12.000 άτομα.
Ειδικό τμήμα που προβάλει την Ελλάδα σαν γαμήλιο προορισμό λειτουργεί στο πλαίσιο της Bridal Expo και συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον μελλονύμφων, wedding planners, επίσημων φορέων και δημοσιογράφων. Το καινούργιο project “Greece the wedding destination” ξεκίνησε το 2016 με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάστηκαν δώδεκα (12) γαμήλιοι προορισμοί και έκλεισαν συμφωνίες με αρκετούς μελλόνυμφους. Το τμήμα αυτό εξελίχθηκε στη διοργάνωση του 2017 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το 2018.
Κάθε αρχή του χρόνου λοιπόν οι επισκέπτες της έκθεσης, μελλόνυμφοι, wedding planners, δημοσιογράφοι & νέοι γονείς, απολαμβάνουν πρώτοι από όλους τα καινούργια σχέδια, τα πρώτα δείγματα, τις πλέον πρωτότυπες και καλύτερες ιδέες, σε μια ονειρεμένη γαμήλια ατμόσφαιρα.
Η διοργάνωση υποστηρίζεται από μεγάλο επικοινωνιακό πρόγραμμα και συγκεντρώνει πολλούς χορηγούς.
Save the dates: 13, 14, 15 January 2018

Επικοινωνείστε με το τηλεφωνικό κέντρο της Sigma Group και απολαύστε  δωρεάν είσοδο σ΄αυτό το μοναδικό event ... 
Υπεύθυνη επικοινωνίας : Μαριάννα Κονάκα
Τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας : 2108628203 
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κερδίστε τώρα προσκλήσεις εισόδου σ΄αυτό το μοναδικό event ... H Bridal Expo 2018 έρχεται !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION