Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Οι μελλόνυμφοι θα έχουν και πάλι την τιμητική τους για 6η συνεχή χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου....

6η Bridal Fashion Week
Το μοναδικό στην Ελλάδα bridal fashion event

Σε ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικη η Stalexpo, οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στη 6η Bridal Fashion Week και οι χορηγοί της εκδήλωσης συναντήθηκαν στο roof του ξενοδοχείου Wyndham και γνωρίστηκαν  μεταξύ τους. Απόλαυσαν την θέα της Ακρόπολης με καλό κρασί και φαγητό, ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά» και καλή επιτυχία σε όλους.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε τους χορηγούς Μάγδα Λέκκα, Έφη Κωνσταντοπούλου (VIVIFY), Νανά Αγιοπετρίτου (DELUXE MAGAZINE), Φρύνη Λάτου (ESTETICA), Τέρρυ Παγανοπούλου (VESPER), Φανή Κατσάνου (BBEAUTIFUL), τους σχεδιαστές Γιάννη Τόγκο, Χάρη Μητσιόπουλο, Πολύμνια Αφεντουλίδου, Ερωτόκριτο Κυμιωνή, Κάλλια Κοσσιέρη, Λίλιαν Ξυδιά, Νέλλα Ιωάννου, Σπύρο Ελευθερίου, Δημήτριο Ορδουλίδη κα. Ο Μιχάλης Πάντος, ο Γιώργος Πρινιωτάκης, η Αναστασία Αβιώτη, η Στέλλα Μέλιγκαν, η Λία Μπαρόλα, η Τάνια Νικολοπούλου και αρκετοί ακόμα δημοσιογράφοι και fashion bloggers έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν, μαζί με τους συμμετέχοντες, κάθε επιτυχία στην διοργάνωση.

Οι μελλόνυμφοι θα έχουν και πάλι την τιμητική τους για 6η συνεχή χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου. Οι Έλληνες σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις τάσεις της μόδας για τους γάμους του 2018.
Κάθε χρόνο η Bridal Fashion Week σε συνδυασμό με την Bridal Expoπαρουσιάζουν τα καλύτερα brand names της Αθήνας. Τα catwalks με διαρκώς ανανεωμένες συμμετοχές, ιδιαίτερη αισθητική και σκηνογραφική διαφοροποίηση. Το επίπεδο γενικά της διοργάνωσης και η υψηλή αισθητική των διοργανωτών προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους περισσότερους από 10.000 μελλόνυμφους επισκέπτες που συγκεντρώνονται στις 3 ημέρες λειτουργίας της.

Καλλιτεχνικός διευθυντής ο Μιχάλης Πάντος, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια υπογράφει την επιτυχία της Bridal Fashion Week.
Ώρες λειτουργίας της διοργάνωσης είναι 11:00 έως 22:00 και τις τρεις ημέρες.
Fashion Week Schedule

Η Bridal Fashion Week υποστηρίζεται από τη Bridal Expo, την ωραιότερη έκθεση γάμου και παρουσιάζει τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Αθήνας, και 30 σχεδιαστές, οι οποίοι προβάλλουν τα ομορφότερα νυφικά της πόλης, και τις πιο μοντέρνες ιδέες  σε προϊόντα και υπηρεσίες για την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης.

«Style Stage», η καινούρια ιδέα που θα ενθουσιάσει τους μελλόνυμφους. Συμβουλές από τους ειδικούς για ομορφιά, υγεία & ενέργεια. Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα ενημερώνουν τους μελλόνυμφους για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική, αισθητική οδοντιατρική, διαιτολογία, χρωματολογία, αισθητική προσώπου και σώματος, Yoga, Pilates!
Στο πλαίσιο της Bridal Expo, λειτουργεί κάθε χρόνο κατ’ αποκλειστικότητα το τμήμα “Greece the wedding destination”, με τους ωραιότερους Ελληνικούς προορισμούς για την οργάνωση του γάμου και του γαμήλιου ταξιδιού.
Τη φετινή διοργάνωση θα σηματοδοτήσουν οι μουσικές και χορευτικές παρουσίες από χορωδίες, βιολιά και χορευτικές παρουσιάσεις

Επιμέλεια  ρεπορτάζ : Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι μελλόνυμφοι θα έχουν και πάλι την τιμητική τους για 6η συνεχή χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION