Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

To Ρεβεγιόν της Sigma άνοιξε τις πύλες της διεθνούς προβολής σ΄όλους τους τόπους της Ελλάδας με το ACTION IN GREECE και βραβεύσεις σημαντικών προσωπικότητων,που έγιναν από εξίσου πολύτιμες και σημαντικές προσωπικότητες !


Ρεβεγιόν- SIGMA  GROUP  AWARDS  2017
Μια λαμπερή βραδιά έζησε το κοινό της Sigma Group μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους ανάμεσα σε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα-κινηματογραφικά «ACTION IN GREECE ταξίδια»  και πρωτότυπα  events στο Ρεβεγιόν και ταυτόχρονα τη βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων,  
την Τρίτη το βράδυ 26/12 στο Χυτήριο.

Ένα μεγάλο πολιτιστικό θεατρικό  event για  όλο  το  Νοεμβριο  και τον Δεκέμβριο που έλαβε  χώρα στο Χυτήριο με πρότυπες  θεατρικές  παραγωγές  της  Sigma Θεατρικής,έκλεισε  με  διθυραμβική  επιτυχία  στις  26 Δεκεμβρίου!Ένα όμορφο ταξίδι  ανάμεσα  στη Σαντορίνη,τη Χαλκιδική,την  Κρήτη και τη Σύρο,μουσικοχορευτικά θεάματα,βραβεύσεις  σημαντικών ανθρώπων του Πολιτισμού,του Τουρισμού,της Εκπαίδευσης,της Επιχειρηματικότητας και της Φιλανθρωπίας. 
Απ΄τις 20.30 το βράδυ κι ως τις 3 τα ξημερώματα με το κέφι αμείωτο και ρυθμούς  απόλυτα  ξεσηκωτικούς -οι οικοδεσπότες  της  βραδιάς Στεφανία-Μαρία Βαλσαμάκη και Γιάννης Κωσταράς  μετέφεραν στο κοινό ηχηρά μηνύματα χιούμορ,ψυχαγωγίας και συγκίνησης.
Το κοινό υποδέχτηκε απ΄την είσοδο του στην κεντρική σκηνή του Χυτηρίου, το συγκρότημα Rock  AΠ'όλα  με τους Έλενα Μαχφούζ,Κωνσταντίνο  Ισταυρίδη,Γιάννη  Παπασπύρου και Αλέκο Βαμβακάρη!
Ακολούθησε  ένα δυνατό  «Αστρολογικό happening» με τα σημαντικά  της  χρονιάς,που διοργανώθηκε  σε συνεργασία  με  την  ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ -με εύστοχους  αντιπροσώπους  της  σχολής  την   Έλενα Μένεγου και τον   Πέτρο   Μπουζέα.
Στη συνέχεια το κοινό ξεσήκωσε η έναρξη της παρουσίασης  των κινηματογραφικών ταινιών ντοκυμαντέρ ACTION  IN  GREECE-με τον  λαογραφικό  Σύλλογο  ΚΡΗΤΕΣ,που χάρισαν  δυνατές  συγκινήσεις.

Ένα απειροελάχιστο δείγμα υλικού απ΄τις ACTION  IN  GREECE(1/10000000000000000000000000000000000),προβλήθηκε κινηματογραφικά για να δώσει μια ελάχιστη,μια τόσο δα μικρή γεύση,μια μικρή κουκίδα από ένα Εθνικό project που απαριθμεί τρία χρόνια ενεργών γυρισμάτων και 4 χρόνια ερευνών για τη Σαντορίνη και τη Χαλκιδική.Επί του παρόντος δρομολογούνται τα γυρίσματα για την προβολή όλης  της  Βόρειας Ελλάδας κι ανακοινώθηκε επίσημα απ΄τους  παρουσιαστές ότι οι επόμενοι  σταθμοί του ντοκυμαντέρ-ταινίας που απογειώνει την Ελλάδα,είναι  η Κρήτη κι η Σύρος.Επίσης,ανακοινώθηκε επίσημα ότι στα ACTION IN GREECE θα προβληθούν όλοι οι τόποι της Ελλάδας.

Με τους εξαιρετικούς  ΡΕΜΠΕΤΟΠΑΙΔΕΣ έκλεισε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των ACTION IN GREECE και με  το ρεμπέτικο αφιέρωμα στη  Σύρο.Ο Σούλης Βαλσαμάκης με το μπούζουκι του κι ο Γιώργος  Αλεξόπουλος με την κιθάρα του ξεσήκωσαν το κοινό κι η ζεστή φωνή της Έλενας Μαχφούζ άναψε το κέφι και προετοίμασε το κοινό για τη συνέχεια της βραδιάς-που ήταν η βράβευση εξαιρετικών προσωπικοτήτων-καθένας με πρωτιές και επιφανείς  παρουσιάσεις  στο δικό του χώρο.
Με  τη λαμπερή μας Σοφία Στάμου,τη δική μας ψυχή και φωνή,την Πρόεδρο του Ομίλου της Sigma Group,που  ο κόσμος την αποθέωσε  μέσα σε αμέτρητα χειροκροτήματα με την άνοδο της στη σκηνή,δώθηκε  το εναρκτήριο λάκτισμα της  λαμπερής βραδιάς.

Τα βραβεία αποδώθηκαν κατ΄αλφαβητική σειρά στους πολυτάλαντους  βραβευθέντες, από πρωτοκλασσάτες  προσωπικότητες  που τίμησαν με την υψηλή τους κλάση τη βραδιά της μεγάλης  γιορτής  της Sigma : 

Στον  Ανανιάδη  Άνθιμο δώθηκε  το   ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.Τη βράβευση έκανε η  Ιωάννα Θεοδώρου,quality manager για την εταιρεία  Alfa Health Care,υπεύθυνη για την Ελλάδα και για την Κύπρο αλλά και στέλεχος επιθεώρησης για διάφορα υποκαταστήματα της  εταιρείας  στην  Ευρώπη.Επί σκηνής έγινε κι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Sigma Group  και  του  πολυχώρου  Art Mall,ΑΛΛΙΩΣ,με τον σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
Στη Γιαννάκου Καλλιόπη δώθηκε  το   ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Τη βράβευση  έκανε  η  Ίρις Μπαλόγλου,βραβευμένη executive coach και  marketing consultant ,με σπουδαίο εθελοντικό έργο και  μάχιμο  σκοπό  να βοηθήσει τους  ανθρώπους να βρούνε  τους  επαγγελματικούς και προσωπικούς  τους  στόχους.
Στην Κιβωτό  του Κόσμου και συγκεκριμένα στην Πρεσβειτέρα του Πάτερ Αντώνιου,Σταματία Γεροντή,δώθηκε το  ΒΡΑΒΕΙΟ  ΑΓΑΠΗΣ και τη βράβευση έκανε η Αγγελική Παππά, που είναι Ιδρύτρια του παγκοσμίως βραβευμένου ‘i love dyslexia’ EFL School και Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας 3DlexiaCosmos.
Στους  Κρήτες δώθηκε  το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.Τη βράβευση  έκανε  ο Χανιώτης ,Επαμεινώντας Ιωάννης Μπικάκης,νομικός τηλεπικοινωνιών και στέλεχος  του Ομίλου εταιρειών ΟΤΕ.
Στον Κονιτόπουλο  Βαγγέλη δώθηκε  το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.Τη βράβευση έκανε  ο αγαπημένος και διακεκρίμενος  δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν.
Στη  Λαγουμίδη  Μαριάννα  δώθηκε  το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΕΠ-Υ.Τη βράβευση έκανε η Ευαγγελία Γκρίμπα (Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών,με βραβεία απ΄το ίδρυμα  Γεωργίου Χαλκιόπουλου και  Αλέξανδρου Ωνάση), - Συντονίστρια και Εθελόντρια διευκολύντρια της δράσης"Ο Μικρός Τουρίστας - Μια Βαλίτσα ταξιδεύει'' -Ερευνήτρια / Παιδαγωγός & Στέλεχος Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης
Στον  Λεκάκη  Γιώργο δώθηκε  το   ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΟΥ  ΕΡΓΟΥ.Τη βράβευση έκανε ο Γιώργος Πετράκης,κοσμήτορας  της  Παγκρητίου ενώσεως και Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος  του λαογραφικού συλλόγου ΚΡΗΤΕΣ.
Στη  Ματθαίου Άννα δώθηκε  το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τη βράβευση  έκανε  η  Δρ. Ελευθερία Μ. Γκρίμπα (Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών,υπότροφος των βραβείων  Νικολάου  Ηγουμενάκη), - Δημιουργός και Εθελόντρια εκπαιδεύτρια της δράσης"Ο Μικρός Τουρίστας - Μια Βαλίτσα ταξιδεύει'' -Μελετήτρια / Συγγραφέας & Στέλεχος Υπουργείου Τουρισμού
Στον Μεταξόπουλο Φώτη δώθηκε  το  ΒΡΑΒΕΙΟ  ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΟ.Τη  βράβευση έκανε η  Πρόεδρος  του Ομίλου της Sigma Group, Σοφία Στάμου.Πάνω στη σκηνή είδαμε αυτούς  του δυό σημαντικούς  ανθρώπους  της χώρας να ανακοινώνουν νέες  συνεργασίες και να μιλάνε  για το καλλιτεχνικό μέλλον της Ελλάδας.
Στο  Μωραίτη  Γιάννη δώθηκε  το   ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΑΛΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.Τη βράβευση έκανε η ηθοποιός   Εύα Καραγιάννη,εστεμμένη με χιλιάδες χιλιόμετρα στις πασαρελες της Βορείου Ελλάδος και του εξωτερικού και με σπουδές στην Ακαδημία καλών τεχνών της Φλωρεντιας και  πολλές παρουσιάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνων.
Στην Παναγοπούλου Βάσια δώθηκε  το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑΣ.Τη βράβευση έκανε  η Πρόεδρος του Ομίλου της Sigma Group Σοφία Στάμου.Κι οι δυό κυρίες, που έχουν αναπτύξει μια δυνατή συνεργασία καταχειροκροτήθηκαν επάνω στη σκηνή.
Στην  Πολίτου Όλγα  δώθηκε το  ΒΡΑΒΕΙΟ  ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ’ 2017-2018.Τη βράβευση έκανε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνισμού, Ανδρέας Αθηναίος
Στη  Σαρμουσάκη  Δέσποινα δώθηκε  το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ 2017 για το έργο της  «ΑΓΓΕΛΟΣ».Τη βράβευση έκανε  η κυρία Κάλλη Λάσκαρη,διακεκριμένη lifecoach ειδική σε θέματα ευαίσθητα που αφορούν τις  γυναίκες,όπου εκεί εξελίσσεται καθημερινά η μεγάλη της προσφορά.Η Πρόεδρος μας Σοφία Στάμου,απέδωσε ειδικό φόρο τιμής  στην κορυφαία  εικαστικό,που φιλοτέχνησε με εξαιρετικά υλικά τα βραβεία των Awards για  την μοναδική αυτή βραδιά κι εξέπληξε το κοινό.
Στο  Σιδηρά   Θάνο δώθηκε  το   ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ  2017.Το βραβείο παρέδωσε η Κυριακή Χατζησοφρωνίου,συγγραφέας του πετυχημένου βιβλίου ΜΩΒ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, των παιδικών βιβλίων "Η Αστερόπη", "η Παχουλή Σταχτοπούτα"και  συγγραφέας θεατρικών έργων καθώς και  ηθοποιός.

Η συνέχεια  στην κεντρική σκηνή του Χυτηρίου ήταν ιδιαίτερα  συγκινητική καθώς  η Παναγιώτα Κουρή,ειδικός σύμβουλος των αναπτυξιακών τραπεζών και επικεφαλής της μονάδας τουρισμού του Ευρωπαικου Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,απένειμε τα βραβεία των Action In Greece.
H Σοφία Στάμου φανερά συγκινημένη,θύμισε σε όλους  τους  βραβευόμενους  συνεργάτες  της,τις στιγμές απ΄τα γυρίσματα και παρέσυραν όλοι μαζί από σκηνής,το κοινό που χειροκροτούσε ασταμάτητα τη  μεγάλη παρέα των οραματιστών.  
Πρώτος  κατ΄αλφαβητική σειρά  τιμήθηκε  ο Ανδρεόπουλος  Θωμάς,ο συνεργάτης της Ναυτεμπορικής, της Μηχανής του χρόνου, του ΚΛΙΚ,των Κυπριακών sigmalive και ΑΝΤ1 Κύπρου και φυσικά της Sigma Media Group,o χαρισματικός  κινηματογραφιστής των drone πλάνων του ACTION  IN  GREECE.
Κατόπιν  τιμήθηκαν  οι ηθοποιοί  των ACTION  IN  GREECE,για  το THE  SANTORINI  PROJECT  και  για  το  THE  HALKIDIKI PROJECT,20 ταλαντούχοι άνθρωποι που επιλέγησαν  με πολύ μεγάλη προσοχή,κατά την διάρκεια  των casting τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.Το βραβείο παρέλαβαν οι Σταυρούλα Ντέμκα,Όλγα Μαρκούλη,Έλενα Πολυχρόνη και Αλεξάνδρα Τσολακίδου.
Στη συνέχεια έλαβε  το βραβείο της,η Μάγδα Καλέμη,η ενδυματολόγος που έχει  κάνει πραγματικότητα  την  επίπονη έρευνα και  μελέτη της Sigma για το ενδυματολογικό status της Αρχαίας Σαντορίνης,της Κρήτης και του ευρύτερου Μινωικού κόσμου κι αυτή τη στιγμή διενεργεί έρευνα για  τη μόδα στο Βυζάντιο.Τα δημουργήματα θα φορέσουν 30 επώνυμες Ελληνίδες σε μια πασαρέλα με τίτλο “Sigma Ancient Fashion Show”.
Η επόμενη βράβευση ήταν του Δημήτρη Κεραμιδάκη,του μουσικοσυνθέτη  των  ACTION  IN  GREECE,που εξελίσσοντας  νέες μορφές,τάσεις  και μουσικούς δρόμους και με τις συναυλίες  του στο εξωτερικό,ανεβάζει  στις Παγκόσμιες εμφανίσεις του - το όνομα της Ελλάδας.
Στο τέλος  βραβεύτηκε  η Πένυ Τσουκαράκη η διάσημη σκηνογράφος  του project- που  τα τελευταία δέκα χρόνια συνεργάζεται δυναμικά με τη Sigma Media Group και υποστηρίζει έμπρακτα  σημαντικά εκτελεστικά κομμάτια της παραγωγής.

Οι βραβεύσεις  έκλεισαν  με  μια μεγάλη έκπληξη που είχε ετοιμάσει  ο Φίλιππος Κούτρας,δημιουργός του estiatoria.gr και του Παγκοσμίου Συνεδρίου Ελληνικής Γαστρονομίας-που απέδωσε στη Σοφία Στάμου,το μεγάλο βραβείο για τη Διεθνή προβολή της Ελληνικής  γαστρονομίας στο εξωτερικό και το αριστείο επιβράβευσης  των γεύσεων της  για  το δικό της catering που εντυπωσιάζει-με τίτλο «ΓΕΥΣΕΙΣ  ΣΟΦΙΑΣ»
Η γνωστή Ελληνίδα chef έχει πρόταση από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα  για δική της εκπομπή μαγειρικής την οποία και προετοιμάζει ήδη μέσα απ΄τις γειτονιές της Ελλάδας ,με αφετηρία τη Σαντορίνη και τη Χαλκιδική κι επιμελείται η ίδια προσωπικά κάθε λεπτομέρεια,ώστε να στείλει στο εξωτερικό σημαντικά γαστρονομικά θέματα απ΄όλη την Ελλάδα!Στη συνέχεια ο κύριος Κούτρας,ζήτησε απ΄την κυρία Στάμου να ακολουθήσει την Παγκόσμια παρουσίαση της Ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό μέσα στην ομάδα των  διακεκριμένων  chef,που θα ταξιδέψουν την Ελληνική γεύση σ΄όλο τον κόσμο!Η συγκίνηση της ήταν δυνατή και με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόταση για να στηρίξει την γαστρονομική προβολή της Ελλάδας στα πέρατα της Γης!

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη προς την Σοφία Στάμου έγινε απ΄την ομάδα των συνεργατών της και της Διοίκησης της Sigma,πάλι μέσω  του Φίλιππου Κούτρα,που της έδωσε το βραβείο ΜΕΛΙΝΑ  ΜΕΡΚΟΥΡΗ,για την τουριστική της προσφορά στην Ελλάδα.

Το φινάλε ήταν μουσικό καθώς  ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος,ο Πολυχρόνης Κορρές,ο Σούλης Βαλσαμάκης κι ο Γιώργος Αλεξόπουλος απογείωσαν την παράδοση μέσα απ΄τις εξαιρετικές τους μουσικές  παρουσιάσεις.


Το μπουζούκι που ξεσήκωσε το ΧΥΤΗΡΙΟ ήταν μια προσφορά του Οργανοποιείου ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ:
Ακολούθησε πανδαισία γεύσεων σε εορταστικό μπουφέ,από εξαιρετικούς και πρωτοκλασσάτους εκπροσώπους,που φρόντισαν για την γευστική επιτυχία του ρεβεγιόν:


Με την συνοδεία του φαγητού οι καλέσμενοι απόλαυσαν τις μουσικές μελωδίες που συμπλήρωσαν  με  επιτυχία τη μεγάλη βραδιά :


Την  εξαιρετική εμφάνιση των συντελεστών επιμελήθηκαν :

Την εικαστική επιμέλεια της βραδιάς  είχε η  Δέσποινα Σαρμουσάκη,τόσο στο δημιουργικό των χειροποίητων βραβείων όσο κι επί  της σκηνής  του ΧΥΤΗΡΙΟΥ:



Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του Πολιτιστικού Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2017 στο Χυτήριο στις παραγωγές της Sigma Θεατρικής  Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ  ΕΝΟΣ  ΡΕΜΠΕΤΗ και ΚΡΗΤΕΣ :

   
  

Ευχαριστούμε  θερμά τους  συνεργάτες του Χυτηρίου  για τη σημαντική τους  συμβολή στη μεγάλη επιτυχία του event.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς  της  βραδιάς για τη Σαντορίνη και τη Χαλκιδική:

    
                                                                                   
Στον παρακάτω  σύνδεσμο μπορείτε  να  δείτε  πλούσιο φωτογραφικό υλικό κι έρχεται και το αφιέρωμα στις εκπομπές Action της Sigma Online  Television,που όπως ανακοινώθηκε απ΄την Σοφία Στάμου για ακόμη μια χρονιά κάνουν επίσημη έναρξη την Πρωτοχρονιά για να δώσουν με την πρωτιά τους  στην επισκεψιμότητα,
τη δυνατή τους συμβολή στα τεκτενόμενα της χώρας :

https://www.facebook.com/profile.php?id=1309240707&sk=photos&collection_token=1309240707%3A2305272732%3A69&set=a.10215762947449202&type=3&pnref=story

Τα εύσημα  στη Sigma Dream Team και στον μεγάλο αγώνα τον κινηματογραφιστών μας,
να κερδίσουν  το μεγάλο στοίχημα  της  σωστής  προβολής  της  Ελλάδας στο εξωτερικό!



  


Η ευχή του Ομίλου της Sigma  Group για το νέο έτος :

« Πολύτιμος  τόπος,πολύτιμοι  άνθρωποι,πολύτιμες  στιγμές ! Η Ελλάδα είναι πολύτιμη κι από μόνη της οδηγεί  τον δρόμο για όλες  τις λύσεις … Ας  δράσουμε !!! »


Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: To Ρεβεγιόν της Sigma άνοιξε τις πύλες της διεθνούς προβολής σ΄όλους τους τόπους της Ελλάδας με το ACTION IN GREECE και βραβεύσεις σημαντικών προσωπικότητων,που έγιναν από εξίσου πολύτιμες και σημαντικές προσωπικότητες ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION