Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ο Οίκος Τρανούλη με πρωταγωνιστές Έλληνες Ολυμπιονίκες ...



Πρωταγωνιστής στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε το welovesports.gr ήταν ο Οίκος Μόδας Τρανούλη!

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Ανδρόγεω Σαμψάκη, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη, έχοντας στο προσκεφάλι του την οικογένεια του και νοερά όλους μας. Παρών κι ο πατέρας του, ο οποίος με ιδιαίτερη ευαισθησία περιέγραψε τον τιτάνιο αγώνα που δίνει ο γιός του και ζήτησε την ενεργό συμπαράσταση και βοήθεια της Πολιτείας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας προκειμένου ο πρωταθλητής των καταδύσεων να μεταβεί σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό για την αποκατάσταση της υγείας του. Το welovesports.gr για το σκοπό αυτό διοργάνωσε λαχειοφόρο με πολλά και σημαντικά δώρα και όλα τα έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια του Ανδρόγεω, ως μια ελάχιστη συμβολή στην προσπάθεια που καταβάλει.

Ο Οίκος Τρανούλη με πρωταγωνιστές Έλληνες Ολυμπιονίκες, ντυμένους κατάλληλα, παρουσίασε το κίνημα TAKE ME HOME, με το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα και όχι μόνο στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη δράση του κινήματος στην Ελλάδα, μετά την αρχή του,στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.
Στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), στο Μικρολίμανο παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη με τα μέλη του δ.σ. Εύη Μωραιτίδου, Βούλα Ζυγούρη, τα μέλη της ΕΟΕ Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο Γιώργος Λενός, η Ξένια Αργειτάκη, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρης Τριανταφύλλου, η υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ντόρα Πάλλη, οι Ολυμπιονίκες Στέλιος Μυγιάκης, Σοφία Μπεκατώρου, Σπύρος Γιαννιώτης, Βαλέριος Λεωνίδης, Δημήτρης Μούγιος, Κατερίνα Θάνου, Παύλος Καγιαλής, Κλέλια Πανταζή, Άννυ Πανταζή, Έφη Παππά, Μορφούλα Ντώνα, Κώστας Φιλιππίδης, Σωτήρης Τράκας, πολλοί παλαιοί πρωταθλητές, όπως οι Γιάννης Γαρύφαλλος, Μαρία Χριστοφορίδου, Άννα Στρούμπου, Σταυρούλα Σαμαρά, Κατερίνα Σαραντοπούλου, αλλά και νέοι, όπως Μαρία Μπόζη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, Κατερίνα Δίβαρη, Νίκος Ηλιόπουλος, μέλη της εθνικής ομάδας πόλο. Επίσης την βραδιά στήριξαν ενεργά και άνθρωποι από τον χώρο των τεχνών, των γραμμάτων, της Δημοσιογραφίας και της μόδας όπως : Γιάννης Διαμαντόπουλος, Γιάννης Μόρτζος, Vegas, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιώργος Λιβάνης, Κατερίνα Ευαγγελινού, Σοφία Καρυώτη, Γωγώ Βαγενά, Γιώργος Καρατζάς, Αιμιλία Μαλανδράκη, Μαριαλένα Ανδρέου, Χριστιάνα Καρνέζη, Ραφαέλα Ροδινού, Δημήτρης Εφραίμ, Έλενα Φιλιππίδου, Δημήτρης Μουζακίτης, Ελευθερία Νταβατζή κ.α.

Φωτογραφίες : Κώστας Πρόφης

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Οίκος Τρανούλη με πρωταγωνιστές Έλληνες Ολυμπιονίκες ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION