Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Στις 16 Δεκεμβρίου με την Μάρα Ζαχαρέα,τους Γιατρούς του Κόσμου και τον Ξενώνα του Συλλόγου Ελπίδα - η Sigma Media Group στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στηρίζει και σας μεταδίδει τις πιο "ζεστές" εικόνες !


Ο Άγιος Βασίλης κοιμάται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης! Παιδιά γράψτε χριστουγεννιάτικες ιστορίες και ελάτε να τον ξυπνήσουμε. 
Μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη Μάρα Ζαχαρέα, παιχνίδια, εργαστήρια, κάλαντα, δώρα και πολλές εκπλήξεις

Κουράστηκε ο Άγιος Βασίλης από τις πολλές δουλειές που έχουν μαζευτεί για τα φετινά Χριστούγεννα και… τον πήρε ο ύπνος! Κοιμάται εδώ, στο δωμάτιό του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και κανείς δεν μπορεί να τον ξυπνήσει...
Γι’ αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια από τα παιδιά. Μόνο αυτά μπορούν να τον ξυπνήσουν για τη μεγάλη γιορτή και μόνο με ένα τρόπο: Με μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα γράψουν και θα στείλουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Στις 16 Δεκεμβρίου, στις 13:00, η Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα θα ανοίξει το μαγικό κουτί δίπλα στο κρεβάτι του, που θα έχει μέσα όλες τις ιστορίες, θα διαλέξει κάποιες απ’ αυτές και θα τις διαβάσει. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, παιδιά και γονείς, γιορτάζουμε με στολίδια, γλυκά, ζωγραφιές, κάρτες, χρώματα, πινέλα, κάλαντα, παραμύθια, αγγελάκια και αστερόσκονη, εργαστήρια, δώρα, γέλια, μουσικές, παιδικές χορωδίες.
Γιατί όλα συμβαίνουν με ένα σκοπό: Να ξυπνήσει επιτέλους ο Άγιος Βασίλης και να ξεκινήσει η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους.
Ετοιμαζόμαστε!
Στείλτε μας τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία σας στο info@mcf.gr ή στην Πειραιώς 206, Ταύρος, Τ.Κ. 177 78 μέχρι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου για να μπει στο μαγικό κουτί του Άγιου Βασίλη!
Όλοι μαζί στη γιορτή στις 16 Δεκεμβρίου απ’ το πρωί!
Μικροί μάγοι, παραμύθια, παιχνίδια, κάλαντα και δώρα θα γεμίσουν το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Στα εργαστήρια μουσικής, χειροτεχνίας ζαχαροπλαστικής και δημιουργικής γραφής που θα στηθούν, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, παίζοντας και μαθαίνοντας!
Όλα αυτά σε ένα σκηνικό πολύ γιορτινό, γεμάτο χρώμα, φαντασία και στολίδια.
Στα γιορτινά μας εργαστήρια θα φτιάξουμε φωτοστέφανα, μουσικά όργανα, χριστουγεννιάτικο ουρανό από… ζάχαρη, χιονονιφάδες.
Θα στολίσουμε γλυκές λιχουδιές με απίθανα στολίδια.
Θα φτιάξουμε δώρα για να τα πάρουμε μαζί μας στο σπίτι.
Θα ζωγραφίσουμε κάρτες, κορνίζες, στολίδια.
Θα πούμε παραμύθια και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Και θα εξερευνήσουμε στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής γιατί κοιμάται ο Άγιος Βασίλης και πώς θα τον κάνουμε θα σηκωθεί και να πάρει μέρος στη γιορτή.
Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας γιορτάζουν μαζί μας!
Μαζί μας στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μας δώσουν την ευκαιρία να προμηθευτούμε απ’ αυτούς Χριστουγεννιάτικα δώρα, στηρίζοντας με τη μικρή δωρεά μας τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Ο Ξενώνας του Συλλόγου Ελπίδα είναι μαζί μας!
Τα παιδιά του Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» μας στέλνουν τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία τους, που είναι κι αυτή κρυμμένη στο μαγικό κουτί του Άη Βασίλη. Θα τη βρούμε και θα τη διαβάσουμε για να ακούσουμε μικροί και μεγάλοι ποια ιστορία διάλεξαν τα παιδιά για να ξυπνήσουν το Άγιο Βασίλη.
Είσοδος Ελεύθερη - Σας περιμένουμε!
Χορηγός των δράσεων είναι τα OK! Anytime Markets
Το ΙΜΚ ευχαριστεί τα Εργαστήρια του «Σχολείου της Τέχνης» της Πολιτιστικής Εταιρείας Cherry Tree Production & Creation» και την καλλιτεχνική του διευθύντρια Αλεξάνδρα Κερασίδου με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, το κατάστημα «Το Σπίτι των Αγγέλων» και τη διακοσμήτρια Γκέλυ Βλαχοπούλου, καθώς και τον σκηνοθέτη Γιώργο Λύρα.
Πληροφορίες
Που: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579
Πότε: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11.30
Είσοδος Ελεύθερη
Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις 16 Δεκεμβρίου με την Μάρα Ζαχαρέα,τους Γιατρούς του Κόσμου και τον Ξενώνα του Συλλόγου Ελπίδα - η Sigma Media Group στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στηρίζει και σας μεταδίδει τις πιο "ζεστές" εικόνες ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION