Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το stand up απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 12 ετών...STAND UP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ  10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 
ΩΡΑ 21:00

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το stand up, το αγαπημένο είδος θεατρικής κωμωδίας που κερδίζει διαρκώς την αγάπη του κόσμου απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 12 ετών.
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μπαίνει στον κόσμο των παιδιών. Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας». 
Οι μικροί θεατές, λοιπόν, παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους, μέχρι τα χόμπι και το μέλλον.
Μία ιδέα που αγάπησαν και οι γονείς, καθώς αυτή η πρωτότυπη παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες σαν παιδιά, αλλά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Και κάπως έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα που δεν έχει ηλικία.

Το Comedy Club για παιδιά είναι μια παράσταση που οι γονείς διασκεδάζουν εξίσου με τα παιδιά και ξεκίνησε φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 21:00 μικροί και μεγάλοι μπορούν να την απολαύσουν στον μοναδικό θεατρικό κήπο στο Χυτήριο, κάτω απ’τ’αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού.

Ταυτότητα Παράστασης Comedy Club για παιδιά 
Πού: Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Γκάζι 21 1012 4401) 
Στον θεατρικό κήπο 

Πότε: ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 8 ευρώ – 

Προπώληση μέσω viva.gr 7 ευρώ 
Κρατήσεις: Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά 
Τηλ. κρατήσεων: 210 3412313 από 17:00 έως 22:00 ή μέσω της viva.gr

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το stand up απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 12 ετών... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION