Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Oι γυναίκες της Ελλάδας και της Ιταλίας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σημαντική εκδήλωση με την ευκαιρία του κοινού μας προϊόντος, της ελιάς και του λαδιού, όσο και τα κοινά πολιτιστικά στοιχεία μεταξύ των μελών των οργανισμών μας των BPW –Ελλάδας και Ιταλίας !


               

Η οικονομική κρίση έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στον επιχειρηματικό στίβο στη χώρα μας. Η δημιουργία όμως σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών και επιχειρηματιών από διαφορετικά κράτη, αποτελεί το αντίδοτο στην κρίση, φέρνει γνώση, δύναμη και ανάπτυξη, δημιουργώντας την ίδια στιγμή νέες ευκαιρίες για το γυναικείο επιχειρείν. 

Γι΄αυτό κι οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ιταλίας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σημαντική εκδήλωση με την ευκαιρία του κοινού μας προϊόντος, της ελιάς και του λαδιού, όσο και τα κοινά πολιτιστικά στοιχεία μεταξύ των μελών των οργανισμών μας των BPW –Ελλάδας και Ιταλίας.

           Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Oι γυναίκες της Ελλάδας και της Ιταλίας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σημαντική εκδήλωση με την ευκαιρία του κοινού μας προϊόντος, της ελιάς και του λαδιού, όσο και τα κοινά πολιτιστικά στοιχεία μεταξύ των μελών των οργανισμών μας των BPW –Ελλάδας και Ιταλίας ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION