Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

H Sigma φέρνει κοντά στην επιτυχία τους νέους κινηματογραφιστές .. Σπεύσατε για τον κινηματογραφικό θεσμό,που πραγµατοποιείται στο Λουτράκι !



Η Short Film Night είναι ένας κινηµατογραφικός θεσµός για τέταρτη φορά και δίνει τη δυνατότητα στο φιλότεχνο κοινό και όχι µόνο, να παρακολουθήσει ταινίες µικρού µήκους. Αποτελεί αναπόσπαστο κοµµάτι του festivart και έχει ως στόχο να φέρει σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς και φυσικά το κοινό σε ένα σηµείο δηµιουργικής επαφής.

Το βράδυ της Κυριακής 6ης Αυγούστου σας προσκαλούµε στον µαγευτικό χώρο του Lab2Art να απολαύσετε τον θερινό cinema του festivart. Μία νύχτα πριν από τη µεγάλη πανσέληνο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταινίες µικρού µήκους κάτω από τον έναστρο ουρανό και να αναδείξετε την καλύτερη ταινία (βραβείο κοινού). Τη Τρίτη 18 Απριλίου ξεκινάει η περίοδος υποβολής ταινιών για την συµµετοχή στην SFN. Αν είστε ερασιτέχνες ή επαγγελµατίες κινηµατογραφιστές και θέλετε να προβληθεί η ταινία σας, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, µπορείτε να επικοινωνείτε µαζί µας στο sfn@festivart.gr Καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής των ταινιών στην επιτροπή της SFN είναι η Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.

Η διάρκεια των ταινιών θα πρέπει να είναι max 20 λεπτά και η παραγωγή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στη διάρκεια των τελευταίων 18 µηνών. Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα πρέπει να φέρουν ελληνικούς υπότιτλους. Παρακαλούµε πολύ, µαζί µε την ταινία που θα µας στείλετε να συµπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες: Xρονολογία παραγωγής, κατάλογο συντελεστών της ταινίας, µια µικρή περίληψη και µια φωτογραφία ή αφίσα της ταινίας. Mετά την λήξη της προβολής των ταινιών θα ακολουθήσει η απονοµή των Βραβείων Επιτροπής και του Βραβείου Κοινού.

               Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Sigma φέρνει κοντά στην επιτυχία τους νέους κινηματογραφιστές .. Σπεύσατε για τον κινηματογραφικό θεσμό,που πραγµατοποιείται στο Λουτράκι ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION