Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ένα swing-cabaret πρόγραμμα ...


Καταχειροκροτήθηκαν η Pavlina Styl και η πενταμελής ορχήστρα της στο El Convento del Arte στην μουσική παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle»

Επόμενο live Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η περφόρμερ Pavlina Styl με την πενταμελή ορχήστρα της παρουσιάσαν στο EL CONVENTO DEL ARTE την παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle» με νέες διασκευές και πρωτότυπες συνθέσεις σε αγαπημένα κομμάτια του διεθνούς και Ελληνικού ρεπερτορίου.
Το κοινό που παραβρέθηκε τους καταχειροκρότησε αφού το ένα ανκόρ διαδεχόταν το επόμενο. Ανάμεσα στο κοινό ξεχωρίσαμε την Πέμη Ζούνη, την Ελλη Πασπαλά, την Νταίζη Λεμπέση, την Στέλλα Παπαδοπούλου, την Αννίτα Δαμάσχη, τον Γιάννη Βίτσα, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον Γιώργο Πράσινο, την Τζώρτζια Συναχερή, την Φρόνη Σταματιάδου και άλλους φίλους και γνωστούς που είχαν έρθει για να απολαύσουν αυτο το ιδιαίτερο Swing – Cabaret Live.
Ένα swing-cabaret πρόγραμμα, κυρίως από την Belle Époque και το μεσοπολεμικό Βερολίνο, βασισμένο πάντα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ με τζάζ στοιχεία, τάνγκο και βάλς θα παρασύρει το μυημένο κοινό στην φανταστική χώρα της επιθυμίας με τραγούδια των J. Brel, E. Piaf, K.Weill, C. Porter, J.Κander Γ. Σπανού, Σ. Κραουνάκη κ.ά., το οποίο θα επαναληφθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Μαρτίου.

Συντελεστές : Παυλίνα Στυλιανού (Pavlina Styl): φωνή
Χρίστος Θεοδώρου: πιάνο Ανδρέας Μουρτζούκος (Saxelectro): σαξόφωνο
Aγγελική Ποτήρη: βιολί
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο Ρόλη Γιαμοπούλου: ντραμς

Επιμέλεια παραγωγής : Παυλίνα Στυλιανού Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/
Παράσταση: ‘Sidewalks de la rue Pigalle’

Swing – Cabaret Live

Στο El Convento Del Arte


Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Ημέρες: Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 8 euro

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένα swing-cabaret πρόγραμμα ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION