Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Στο Θέατρο Από Κοινού και ο Μάρκος Στεφάνου στην εκπληκτική ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ !


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Sigma Media Group ο αγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Στεφάνου έχει πολλά να μας αποκαλύψει για την ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ...

Sigma Press Office : Ποιος ο ρόλος του επιθεώρηση που ουσιαστικά μέσα από τα χέρια του περνάνε κι ελέγχονται οι αποκαλύψεις της παράστασης;

Μάρκος  Στεφάνου : Ο ρόλος του επιθεωρητή είναι ουσιαστικά ο διεκπεραιωτής. Αυτός που βοηθάει τον «ανακρινόμενο» συγγραφέα να θυμηθεί τι έχει συμβεί και μέσα από τα συμφραζόμενα του συγγραφέα βγαίνουν όλα στην επιφάνεια. Ο επιθεωρητής στη συγκεκριμένη παράσταση δεν δείχνει με το δάκτυλο, δεν είναι ξεκάθαρος. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της παράστασης ο ρόλος του είναι να δίνει κάποια κομμάτια από το «παζλ» στον συγγραφέα και αυτός που τα ενώνει είναι εκείνος. Έτσι πρέπει να γίνει και αυτό κάνει!

Sigma Press Office :   Δώστε μας τα δικά σας στοιχεία που κάνουν αυτή τη παράσταση τόσο ξεχωριστή και τόσο ιδιαίτερη. 

Μάρκος  Στεφάνου : Για μένα τα στοιχεία που κάνουν αυτή την παράσταση τόσο ξεχωριστή είναι οι άνθρωποι που την περιβάλουν. Ένα καλό κείμενο από μόνο του δεν φτάνει. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα αυτής της παράστασης βγαίνει και από το σύνολο το δικό μας!Όλοι με το δικό τους μεράκι έχουν αφήσει το στίγμα τους με αποτέλεσμα επάνω στην σκηνή να βγαίνει ένα ομαδικό και καλό αποτέλεσμα προς τον κόσμο που παρακολουθεί. Όλος αυτός ο συνδυασμός πραγμάτων είναι  που κάνουν την παράσταση τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Sigma Press Office : Μιλήστε μας για τους συντελεστές της παράστασης.  

Μάρκος  Στεφάνου : Όπως προ είπα και στην προηγούμενη ερώτηση, τα στοιχεία που κάνουν αυτή την παράσταση τόσο ξεχωριστή είναι το σύνολο των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Οι συντελεστές της δηλαδή. Ξεχωρίζοντας τον Γιώργο Δουργούτη λίγο διότι εκτός από σκηνοθέτης είναι πολλά χρόνια φίλος μου (συγκεκριμένα κοντά στα 13 χρόνια) τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε και συνεργάτες σε διάφορες δουλειές. 
Οπότε έχουμε αναπτύξει πλέον κοινούς κώδικες επικοινωνίας που κάνουν τη δουλειά μας πιο εύκολη. Η Ανθή Πετρουλάκη που έχει κάνει τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό της παράστασης, είναι εξαιρετική στη δουλειά της, επαγγελματίας και καλό παιδί. 
Ο κύριος Αντώνης Ξένος που παρόλη την εμπειρία του και την ιστορία του εκτός και εντός σκηνής, μας φέρθηκε σαν να είμαστε ισάξιοι του και καθόλου με έπαρση. Είναι ο άνθρωπος που συνέχεια μας έλεγε ότι "τα νέα παιδιά πρέπει να τα βοηθάς και έτσι πρέπει να κάνουμε εμείς οι μεγαλύτεροι διότι το οφείλουμε." 
Ο Άκης Σιδέρης, ένας άνθρωπος με επίσης κοινούς κώδικες λόγω της ίδιας σχολής με εμάς, από την αρχή της συνεργασίας μας όπως και τώρα λειτουργεί με προθυμία και σεβασμό. Έχει δώσει στοιχεία στον χαρακτήρα που υποδύεται που τον κάνει και λειτουργεί με μαθηματική ακρίβεια. Ο κύριος Λευτέρης Τσάτσης έχει επίσης δώσει την βαρύτητα που θέλαμε στον χαρακτήρα που υποδύεται και μέσα από την ερμηνεία του καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό του κόσμου σε κάθε παράσταση. Οπότε λοιπόν οι συντελεστές της παράστασης μεμονωμένα αλλά και ομαδικά ο καθένας τους - είναι αυτοί που κάνουν αυτή τη δουλειά να ξεχωρίζει, με το ήθος τους, τη βοήθεια, την υποστήριξη, τον επαγγελματισμό τους και τις αξίες τους.

Sigma Press Office : Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα διδάγματα που βγαίνουν από την παράσταση και ποιά είναι  η μεγάλη της ανατροπή;

Μάρκος  Στεφάνου : Σαν παράσταση έχει να δώσει τροφή για σκέψη στους ανθρώπους που θα την δουν. Μιλάει για τις ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος, τους μεγαλύτερους φόβους του, για τους εθισμούς που μπορεί να αποκτήσει κάποιος αλλά και τους λόγους που θα πέσει κάποιος σε εθισμούς, όπως και για την μεγαλύτερη τροφή για σκέψεις που μπορεί να εκλάβει κάποιος, βλέποντας την παράσταση για την ψυχή του ανθρώπου. 
Όσο για την μεγάλη της ανατροπή θα προτιμούσα να μην πω κάτι, διότι είναι καίρια για το τέλος του έργου. Είναι κάτι που θα προτιμούσα να το μάθει κάποιος, βλέποντας την παράσταση.

Τώρα απολαμβάνουμε όλοι μια διδακτική κι εξαιρετική παράσταση ...

                                                                   Είσοδος: 12 ευρώ

Άνεργοι – Φοιτητές: 8 ευρώ

Θέατρο: Από Κοινού θέατρο, 
Ευπατριδών 4, Γκάζι 
Ημερομηνία: Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 
Και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. 
Πληροφορίες: Τηλ.: 210 6196323 και 6945833669 

Σπεύσατε να ζήσετε αυτή τη μοναδική θεατρική εμπειρία,
που η Sigma σας συστήνει ανεπιφύλακτα !

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο Θέατρο Από Κοινού και ο Μάρκος Στεφάνου στην εκπληκτική ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION