Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η Πρόεδρος της Sigma Media Group,Σοφία Στάμου κι εμπνεύστρια των Παγκόσμιων κινηματογραφικών ντοκυμαντέρ Action In Greece βραβεύεται και δηλώνει σε όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ: 365 ημέρες κάθε χρόνο,κάθε μέρα Ελλάδα,γιατί πάντα κάτι καινούργιο θα έχεις να δείς !


 Μέσα σ΄έναν κατάμεστο χώρο από πλήθος κόσμου και μέσα σ΄έναν καταιγισμό χειροκροτημάτων-η Πρόεδρος της Sigma Media Group Σοφία Στάμου, τιμήθηκε για τη σημαντική της προσφορά στην τουριστική προβολή της χώρας διεθνώς με τα Παγκόσμια κινηματογραφικά ντοκυμαντέρ,που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία προβάλλοντας  μια δυνατή εικόνα της Ελλάδας μας στο εξωτερικό,διαφυλάττοντας ισχυρά το Greek Brand Name,με τίτλο Action in Greece,σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ.
Η βράβευση της κυρίας Στάμου αφορούσε και το πλούσιο πολιτιστικό της έργο εντός Ελληνικών συνόρων όσον αφορά το δημιουργικό και την υλοποίηση των εκπομπών Action,που προβάλλονται στη Sigma Online Television κι έχουν καθορίσει την ένωση του κοινού με τις τέχνες και τον πολιτισμό,μέσα απ΄αυτό το πλούσιο καλλιτεχνικό magazino.

Η βράβευση της έγινε απ΄τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Την απονομή έκανε  ο Πρόεδρος του Ομίλου,κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης και μέλος  του εκτελεστικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων,συλλόγων και κέντρων της Unesco(WFUCA)για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ιδρύθηκε το 1998. Έχει έδρα τη Νίκαια, Πέτρου Ράλλη 210 και Θησέως 1, στην περιφέρεια Πειραιά και πράττει πρότυπο φιλανθρωπικό,πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. 




Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων , είναι σωματείο  με θεμελιώδη  σκοπό την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO και ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων, Οργανισμών και Κέντρων UNESCO.



Σοφία Στάμου-Ιωάννης Μαρωνίτης,στο τέλος της εκδήλωσης αμέσως μετά τις δηλώσεις στα media


Ο κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης απονείμει στην κυρία Στάμου το τιμητικό βραβείο που την επιβραβεύει ως την σημαντική Ελληνική τουριστική αρωγό της προβολής της χώρας διεθνώς αλλά και της βαρυσήμαντης πολιτιστικής της προσφοράς στα ενδότερα της χώρας.
**************************************************************************************
Η βράβευση έγινε με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας στις 8 Μαρτίου και είχε διπλή τελετή στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Δήμου Νίκαιας και στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων τίμησε αναλόγως πολλές κυρίες που έχουν ξεχωρίσει η κάθε μία στο είδος τους. 
Για την ημέρα της γιορτής της γυναίκας εκτός απ΄την δική μας εκλεκτή,Σοφία Στάμου, τιμήθηκαν οι κυρίες Φωτεινή Δάρρα,Μιμή Ντενίση,Μάρα Ζαχαρέα,Σταματίνα Τσιμτσιλή,Χαρούλα Απαλαγάκη,η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών,η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου,η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα,η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου,η Μαριάννα Μόσχου,η Ισμήνη Κριάρη κι η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Στις αποκλειστικές  συνεντεύξεις που παραχωρήθηκαν απ΄τις βραβευμένες στη Sigma Media Group,οι ταλαντούχες κυρίες δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στις κινηματογραφικές ταινίες ντοκυμαντέρ Action in Greece και συνεχάρηκαν την κυρία Στάμου,γι΄αυτή τη σημαντική Εθνική Προσπάθεια.
Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ έρχεται σε μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκπομπή Action της Sigma Online Television.

Απ΄την τελετή απονομής δεν έλειψαν κι οι απαραίτητες selfie φωτογραφίες,ανάμεσα στις ταλαντούχες βραβευμένες κυρίες,που ξεχώρισαν στα Ελληνικά δρώμενα και δόξασαν,η κάθε μία στο είδος τους τη χώρα μας.

H κυρία Στάμου,ευγενικά παραχώρησε στο Sigma Press Office απ΄το δικό της προσωπικό  αρχείο κάποιες απ΄τις selfie φωτογραφίες που τράβηξε με τις βραβευμένες  προσωπικότητες  στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.







H Sigma Media Group κι η μεγάλη ομάδα δράσης των κινηματογραφικών ντοκυμαντέρ Action in Greece,δράττεται της ευκαιρίας της μεγάλης αυτής βράβευσης,για να ευχαριστήσει θερμά όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο για τις έμπρακτες δηλώσεις αγάπης για τη στήριξη της Εθνικής μας κληρονομιάς και της δυνατής προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό.

Παρακολουθείστε το πρώτο-από 5 μέρη δηλώσεων 
σύσσωμου του κόσμου της τέχνης και του πολιτισμού για τις Action in Greece.
Το συγκεκριμένο βίντεο,έχει σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας στη μεγαλύτερη Παγκόσμια πλατφόρμα επισκεψιμότητας του Worldtv.com.

      

Creative Greece Awards 2017

Η Sigma Media Group στήριξε από καρδιάς την μεγάλη επιβράβευση των Ελληνικών κορυφαίων  εξαγωγικών εταιρειών,καθώς και τις τουριστικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις,σε  μια μεγάλη εντυπωσιακή εκδήλωση που έγινε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του Ελληνικού επιχειρείν και της πολιτικής σκηνής της χώρας.
Εκεί,με αποκλειστικά ρεπορτάζ,δηλώσεις και συνεντεύξεις κορυφής η Sigma επιβράβευσε τον κύριο Σπύρο Κτενά,που με την δυναμική του φτάνει πολύ ψηλά το επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας.
Η ίδια η Πρόεδρος του Ομίλου μας,κυρία Σοφία Στάμου  πρωτοστάτησε στη μεγάλη αυτή γιορτή της εξωστρέφειας και του τουρισμού δηλώνοντας  στον Τύπο με ειδική εισήγηση για την σημασία της συγκεκριμένης  εκδήλωσης : " Όταν μιλάς για την Ελλάδα,μιλάς για τα καλύτερα προιόντα του κόσμου και τις ομορφότερες εμπειρίες της γής,που μπορεί να ζήσει κάποιος κάθε μέρα,Χειμώνα-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Άνοιξη σε τούτο τον ευλογημένο τόπο."







   Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Πρόεδρος της Sigma Media Group,Σοφία Στάμου κι εμπνεύστρια των Παγκόσμιων κινηματογραφικών ντοκυμαντέρ Action In Greece βραβεύεται και δηλώνει σε όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ: 365 ημέρες κάθε χρόνο,κάθε μέρα Ελλάδα,γιατί πάντα κάτι καινούργιο θα έχεις να δείς ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION