Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Για υπέροχα Χριστούγεννα στον ΑΝΘΟ ...



Μετά από τρία χρόνια πετυχημένης πορείας στη Καλλιθέα, ο Ανθός του Γιώργου Γεράρδου, ωρίμασε, μεγάλωσε και μετακόμισε στο νέο του σπίτι στη Κηφισιά.
Σας περιμένουμε σε ένα ζεστό, φιλόξενο περιβάλλον που κυριαρχεί το ξύλο και τα φυτά ενώ τις όμορφες μέρες της άνοιξης, το καλοκαιριού και του φθινοπώρου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το καφέ σας στη καταπράσινη αυλή.

Το φαγητό μας βασίζεται σε άριστα ελληνικά υλικά και ενώ ξεκινά από παραδοσιακές συνταγές, ετοιμάζεται καθημερινά από τον Γιώργο και την ομάδα του με σύγχρονες τεχνικές και σερβίρεται με τη φαντασία ελεύθερη.
Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα που μοιράζονται το πάθος μας για το καλό φαγητό και ποτό.
Το μενού του Ανθού ανανεώνεται κάθε μήνα για να ακολουθεί τις εποχές και τη διαθεσιμότητα των φρούτων και λαχανικών της ελληνικής φύσης.
Στις ζαρντινιέρες της αυλής καλλιεργούμε θυμάρι, φασκόμηλο, micro greens, βασιλικό, σκόρδο, δεντρολίβανο, εστραγκόν, σαλάτες και λουλούδια που αρωματίζουν και δίνουν γεύση στα τα πιάτα μας.

Σας περιμένουμε καθημερινά από τις 7 το απόγευμα και τα σαββατοκύριακα από τις 10:30 το πρωί για brunch.

Για κρατήσεις καλέστε στο 2114087758.

Ανθός, Νέα Ελληνική Κουζίνα, Πλατεία Αγίου Δημητρίου 17, Κηφισιά
Email: Anthos.geusewn@gmail.com
Facebook: Ανθός Γευσεων
Instagram: @anthos_

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για υπέροχα Χριστούγεννα στον ΑΝΘΟ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION