Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Cinderella: όσα δεν ξέρετε» ...


Οι Γλυκές Ρέγγες,
η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού
παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.15’)
στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο:
«Cinderella: όσα δεν ξέρετε»

«Μια φορά κι ένα καιρό,
ήταν μια όμορφη και καλόκαρδη κοπέλα
που ζούσε σε ένα μεγάλο σπίτι
με τη μητριά της και τις δύο κόρες της…»

Είναι αλήθεια πως ένα παραμύθι, κατά την αφήγηση, εξελίσσεται πάντα σ’ έναν δικό του, ξεχωριστό, μαγικό κόσμο. Μπορεί, επίσης, να έχει πάντα την ίδια αρχή, όπως μας την έμαθαν, όμως κάθε φορά που τελειώνει, εμείς γνωρίζουμε γι’ αυτό, περισσότερα από ποτέ. ‘Όσο για τους ήρωες του παραμυθιού… δεν χωρά αμφιβολία…! Οι ήρωες είναι αυτοί, που μας οδηγούν από το ψέμα στην αλήθεια της ζωής.

Ποιος δεν γνωρίζει λοιπόν, τη Σταχτοπούτα ή αλλιώς, τη Cinderella; Aκόμα και οι Γλυκές Ρέγγες την γνωρίζουν και γι’ αυτό το λόγο, θέλησαν να την αφηγηθούν στο κοινό τους με έναν δικό τους, ξεχωριστό τρόπο. Η αφήγηση δεν περιλαμβάνει μόνο την ιστορία, που όλοι γνωρίζουμε, αλλά περιγράφει και όλα όσα δεν ξέραμε μέχρι σήμερα, στην πλοκή και εξέλιξή της ή, με άλλα λόγια… όσα κανείς δεν ‘τόλμησε’ ποτέ να εκφράσει γι’ αυτήν, μέσα από σκηνές κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιαμού (Ιmprov Τheatre).

Οι «Γλυκές Ρέγγες» είναι μια ομάδα ανθρώπων, που με την τρομερή τους ενέργεια, τον ανεξάντλητο ενθουσιασμό και την αγάπη τους για τον κωμικό θεατρικό αυτοσχεδιασμό έχουν πετύχει να διαγράψουν μέχρι σήμερα μια πολύ επιτυχημένη πορεία παραστάσεων, αλλά και να κάνουν τον αυτοσχεδιασμό, τρόπο ζωής στην καθημερινότητά τους.


Η παράσταση «Cinderella: όσα δεν ξέρετε» παρουσιάζεται στο Θέατρο Ελιάρτ (Κωνσταντινουπόλεως 127 –στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ) την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου και ώρα 21.15.

Με βάση το παραμύθι της Σταχτοπούτα, οι ιδέες και προτάσεις των θεατών θα ‘’αναγκάσουν’’ την ομάδα Γλυκές Ρέγγες να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει το γνωστό παραμύθι, παρουσιάζοντας σκηνές, γεμάτες χιούμορ και φαντασία, ενώ το κοινό επιτέλους, θα γνωρίσει …όσα δεν έτυχε ποτέ να ξέρει γι’ αυτό.

Οι Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Ι. Τροβάς, Κλ. Χατζηγιάννη και Ε. Χριστοδουλάκη είναι οι αυτοσχεδιαστές, που δημιουργούν την παράσταση.

Για τις δραστηριότητες της Ομάδας μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας στο facebook:Για τις δραστηριότητες της Ομάδας μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας στο facebook: www.facebook.com/glykesregges ή να επικοινωνείτε με τις Γλυκές Ρέγγες μέσω του e-mail: glykesregges@gmail.com

Ζήστε τη «μαγεία» του improv theatre!

Θέατρο Eliart
Κωνσταντινουπόλεως 127 Βοτανικός Τηλ.: 210 3477677, http://www.eliarttheater.gr , e-mail: eliart@hotmail.gr facebook: https://www.facebook.com/eliart.theater.page

Έναρξη παραστάσεων: 9 Oκτ.
Λήξη παραστάσεων: 11 Δεκ.

Παραστάσεις: 3 παραστάσεις (9 Oκτ., 20Νοε. και 11 Δεκ. 2017)
Ώρα έναρξης: 21.15’
Διάρκεια παράστασης: 75’-80’ λεπτά χωρίς διάλλειμα

Κρατήσεις εισιτηρίων: 210 3477677 ώρες ταμείου 5 - 9 εκτός Πέμπτης


Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Cinderella: όσα δεν ξέρετε» ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION