Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ του Στέλιου Καλαθά!


ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 & 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στις 1 και 2 Οκτωβρίου ο Στέλιος Καλαθάς και η Συναισθηματική Διαλεκτική θα βρίσκονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για ένα διήμερο σεμινάριο της βραβευμένης από την UNESCO μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης .

Αυτή είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που ο ηθοποιός, σκηνοθέτης κι εμψυχωτής Στέλιος Καλαθάς διδάσκει στην Θεσσαλονίκη την μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», που ο ίδιος δημιούργησε εδώ και 12 χρόνια , κι έχει διδάξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και άλλες περιοχές. Είναι μια βιωματική μέθοδος που βασίζεται σε 3 άξονες. Κατ’ αρχάς στους δείκτες συναισθηματικής ευφυΐας που μετριούνται και καλλιεργούνται, στο κομμάτι επικοινωνία (μάθε να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι σωστά όλα αυτά που νιώθεις) και τέλος στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και των ρόλων.
Είναι πολύ ευχάριστη και μέσα από μουσικές, στίχους, μύθους, ρόλους αντλείς δύναμη και αυτοεκτίμηση και προχωράς στη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Υπάρχουν υπέροχες τεχνικές που, μέσα από λίγες συναντήσεις, σου αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και διεκδικείς τους στόχους της ζωής σου. Πάντα μέσα από μονοπάτια τέχνης. Η μέθοδος δεν απευθύνεται μόνο σε μελλοντικούς ηθοποιούς, αλλά σε ΟΛΟΥΣ, και στοχεύει στη σωστή διαχείριση κι έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες Συναισθηματικής Νοημοσύνης και στην αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας.


Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6946 105520.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

www.synaisthimatikhdialektikh.com 
Διάρκεια σεμιναρίου 6 ώρες. 
Σάββατο 1 Οκτωβρίου ώρα 11.00 – 14.00 
Κυριακή 2 Οκτωβρίου ώρα 11.00 – 14.00 
ΧΟΡΗΓΟΙ: CAPSIS HOTEL THESSALONIKI, Εστιατόριο Ακαδημία 
Κόστος σεμιναρίου: 40 ευρώ (εργαζόμενοι) , 30 ευρώ ( άνεργοι - φοιτητές)


            Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ του Στέλιου Καλαθά! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION