Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Για όλους τους εκπαιδευτικούς ...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

για όλους τους εκπαιδευτικούς
(με αφορμή την παράσταση ΓΙΑΝΝΗΣ Χ=Xenos)

Ημερίδα με θέμα “Διαχείριση κρίσεων-Bullying"Εκπαιδευτικός: ο μοναδικός παράγων πρόληψης και αποφυγής» από το Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ το Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 10.15 πμ στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ (Κεφαλληνίας 17-Κυψέλη) 
με την συμμετοχή του ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ (με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού και ανθρώπου του θεάτρου, του αντιδ. Πολιτισμού Δ.Χαλανδρίου Σ.ΓΚΑΓΚΑ (σκηνοθέτη) και της φιλολόγου (Centre of Academic Research and Studies-Πάτρα)
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ. 

Συντονιστής ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ (Σκηνοθέτης).

Είναι η τρίτη χρονιά που το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ διοργανώνει την ημερίδα με κεντρικό θέμα το φαινόμενο του BULLYING και αφορμή την παράσταση ΓΙΑΝΝΗΣ Χ=xenos. H ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους εκπαιδευτικούς και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης (κατόπιν αιτήσεως).
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 210 8679535 αλλά και μέσα από το site του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ (click στο banner “NO BULLYING” σας οδηγεί στη σελίδα με το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας και εκεί click στο “Δηλώστε συμμετοχή” όπου σας οδηγεί στην ειδική φόρμα).

Περιμένουμε όλους τους προβληματισμένους εκπαιδευτικούς Β βάθμιας και Α βάθμιας εκπαίδευσης να μιλήσουμε και να συζητήσουμε με ειδικούς για την μάστιγα του BULLYING.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης αν την ζητήσουν προηγουμένως.

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
Κεφαλληνίας 17-Κυψέλη | 2108679535 | 
www.topos-allou.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για όλους τους εκπαιδευτικούς ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION