Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ο γνωστός σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης δημιουργεί ... με το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ !!!




Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, ο Τάσος Τρανούλης διοργάνωσε στην Ανώτατη Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ, την πρώτη φωτογράφηση για τη σχολή μοντέλων που εγκαινιάζει ο γνωστός σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης με το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ. 

 Ο σπουδαστής της σχολής Γιώργος Αμούτζας, είχε συναντηθεί και στο παρελθόν με τον σχεδιαστή Τάσο Τρανούλη αφού είχε υπάρξει καθηγητής του πριν αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Αθηνών. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε οι δυο τους να κρατήσουν μία μακρόχρονη φιλία και να συναντηθούν πάλι με τους ίδιους ρόλους αλλά σε έναν τελείως διαφορετικό κλάδο, τον κλάδο του modeling. Ο Γιώργος είναι πρωταθλητής ιππασίας και συνεχιστής της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. 


 
Τα ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ δίνουν μια ευκαιρία στα παιδιά που πραγματικά έχουν όρεξη και διάθεση να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του modeling, μέσα από τις σπουδές τους να βγουν επαγγελματίες μοντέλα με ένα αξιόλογο book, που μπορεί μετά το τέλος των σπουδών τους να επιβιώσει στον άκρως ανταγωνιστικό κλάδο και να επενδύσουν στο μέλλον της καριέρας τους. 

 Στη βοήθεια της υλοποίησης της φωτογράφησης πήρε μέρος το γνωστό μοντέλο Αμαλία Λιούτα, τα χτενίσματα επιμελήθηκε ο κομμωτής Γιώργος Ξύκης, τη φωτογράφηση ο Κώστας Πρόφης. Το styling ανέλαβε ο Ilias Wia, συνεργάτης στο δύσκολο στόχο που έχει αναλάβει η Σχολή.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :   Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο γνωστός σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης δημιουργεί ... με το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION