Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο Ξεκίνημα: Δημιούργησε τη δική σου επιχείρηση - Επιδότηση σε ανέργους για να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση, ύψους ακόμη και 20.000 ευρώ ...



Επιδότηση έως 20.000 ευρώ σε ανέργους 
για νέο «ξεκίνημα» από τον ΟΑΕΔ

Νέο πρόγραμμα που θα παρέχει επιδότηση σε ανέργους ηλικίας 18-29 ετών για να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση, ύψους ακόμη και 20.000 ευρώ, θα προκηρύξει ο ΟΑΕΔ το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με στόχο να στηρίξει την επιχειρηματικότητα των νέων και να περιορίσει την ανεργία, ο ΟΑΕΔ προωθεί πρόγραμμα έως το τέλος του τρέχοντος έτους, με το οποίο θα δημιουργηθούν καινούργιοι επιχειρηματίες και θα χρηματοδοτεί το επιχειρηματικό σχέδιό τους.

Στόχος είναι να ωφεληθούν έως 10.000 άνεργοι.

Κάθε νέος επιχειρηματίας θα λάβει ποσό 15.000 – 20.000 ευρώ, ως κεφάλαιο κίνησης, εφόδιο πολύτιμο για να καταφέρει να ισχυροποιήσει την επιχείρησή του.
Το πρόγραμμα έχει συνολικό κονδύλι στα επίπεδα των 45 εκατ ευρώ και θα περιλαμβάνει, εκτός από την χρηματοδότηση, πρόγραμμα συμβουλευτικής (coaching και mentoring).
Στη διαδικασία, ενεργό συμμετοχή θα έχουν και οι κοινωνικοί εταίροι, και οι ειδικοί επιστήμονες του ΟΑΕΔ, ειδικά στο σκέλος της τεχνικής υποστήριξης και της συμβουλευτικής των νέων επιχειρηματιών.
Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση του ΟΑΕΔ, θεωρεί ότι μπορεί να υποστηρίξει τη νέα επιχειρηματικότητα και να βοηθήσει στη δημιουργία καινούργιων και σταθερών θέσεων απασχόλησης.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο Ξεκίνημα: Δημιούργησε τη δική σου επιχείρηση - Επιδότηση σε ανέργους για να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση, ύψους ακόμη και 20.000 ευρώ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION