Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

H Sigma-ως χορηγός επικοινωνίας και φέρνοντας μεγάλες εκπλήξεις για όλα τα Ελληνόπουλα-σας παρουσιάζει το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού και τις ακροάσεις του !!!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
1Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού 2016-2017
«Όταν οι Νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο»

Γ’ Κύκλος συμμετοχών θεατρικών ομάδων από την Περιφέρεια
Αιτήσεις έως 30 Σεπτεμβρίου 2016


Στα πλαίσια του Πρώτου Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού 2016-2017«Όταν οι Νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο»,που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων σε γειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά κ.λπ. με εκδηλώσεις και happenings, ανοίγει ο Γ’ Κύκλος συμμετοχών θεατρικών ομάδων από την Περιφέρεια.

Κάθε θεατρική ομάδα θα παίξει την περίοδο των εορτών (από 25/12/2016 έως 7/1/2017) σε ίδρυμα της επιλογής της, το οποίο φιλοξενεί ή νοσηλεύει παιδιά με προβλήματα υγείας που τους στερούν τη δυνατότητα μετάβασης σε θέατρο.  

Επίσης, οι ομάδες θα συμμετέχουν ανήμερα των Χριστουγέννων (Κυριακή 25/12/16) και ώρα 11:00 πμ, σε εντυπωσιακό εορταστικό και διαδραστικό happening που θα πραγματοποιηθεί σε γειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά και άλλων Δήμων.
Στη συνέχεια, κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει το παραμύθι της (δύο παραστάσεις) στο θέατρο ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ – Αλμπέρτα Τσοπανάκη, στην Αθήνα.

Στόχος του Φεστιβάλ Παραμυθιού, είναι η ευρύτερη προώθηση-ενημέρωση του κοινού για το Παραμύθι, που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σωστή ανάπτυξη, διαπαιδαγώγηση και ψυχική αρμονία του παιδιού.

Προσκαλούνται θεατρικές ομάδες από την Περιφέρεια για συμμετοχή στο Φεστιβάλ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την πρότασή τους στο emailtsopanakialberta1@gmail.comυπ’ όψιν Φεστιβάλ Παραμυθιού.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν έως 100 θεατρικές ομάδες (ήδη συμμετέχουν περίπου 64 ομάδες)
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ομάδες μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ: 6974-646.343

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Sigma-ως χορηγός επικοινωνίας και φέρνοντας μεγάλες εκπλήξεις για όλα τα Ελληνόπουλα-σας παρουσιάζει το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού και τις ακροάσεις του !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION