Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ο μεγάλος Έλληνας πολυβραβευμένος συνθέτης Δημήτρης Κεραμιδάκης υπογράφει την εκπομπή Action in Greece και ντύνει μουσικά το Παγκόσμιο ταξίδι του " The Santorini Project " !




Σάββατο 2 / 7 / 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναζητώντας την τελειότερη μουσική για να ντύσουμε τις σημαντικές εκπομπές της Sigma Media Group " Action in Greece ", εμπνευσμένη απ΄την Ελληνική φιλοσοφία, παράδοση , κουλτούρα και πολιτισμό διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά πόση τέχνη κρύβει η μελωδία και πόσο σημαντικοί άνθρωποι την εκπροσωπούν στην Ελλάδα !

Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη συμμετοχή σας - με πολύ σημαντικές μουσικές παραγωγές - στην μεγάλη έρευνα της Sigma για την καταλληλότερη μουσική που μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά το Παγκόσμιο project της εταιρείας Sigma Media Group και να ενισχύσει την προσπάθεια της για την διαφύλαξη του Greek Brand Name !

Ο εκλεκτός της επιλογής της Sigma για αυτή τη μεγάλη Εθνική προσπάθεια είναι ο Δημήτρης Κεραμιδάκης.

Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης έχει προγραμματίσει μια ιδιαίτερη προβολή του μεγάλου project μέσα από 12 ιδανικές μουσικές βάσεις - που θα στολίσουν τα 12 τριαντάλεπτα επεισόδια του " The Santorini Project " , της πρώτης δυνατής προσέγγισης του ξένου κοινού από τις εκπομπές Action In Greece.

Οι παραγωγές Action In Greece της Sigma έχουν την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας- Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.








Λίγα λόγια για τον συνθέτη


Ο Δημήτρης Κεραμιδάκης ξεκίνησε την καριέρα του σαν παιδί θαύμα , λαμβάνοντας διακρίσεις σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς, αποφοιτώντας από το Κρατικό Ωδείο το 1996 με μόλις τεσσάρων χρόνων σπουδές πιάνου!

Το 1997 αρχίζει να λαμβάνει μέρος σε συναυλίες σ΄όλο τον κόσμο και συνεχίζει με υποτροφίες τις σπουδές του με τους σπουδαίους και αναγνωρισμένους Roberto Szidon ,Ruth Gerald ,Mr Loerher,G. Shroeder,Milena mollova ,Sarantis Kassaras ,Victor Merzhanov.

Κάπου εκεί ξεκινάει και να περιορίζει τα στενά όρια της κλασσικής μουσικής και νιώθει την ανάγκη να χαράξει τον δρόμο του σαν δημιουργός, μέσω της αυτοσχεδιαστικής μουσικής αλλά και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας.Γίνεται μέλος της ομάδας ψυχοακουστικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και γράφει μουσική ερευνώντας και εξελίσσοντας νέες μορφές,τάσεις και δρόμους δίνοντας παράλληλα συναυλίες σ΄όλο τον κόσμο!

Ο Δημήτρης Κεραμιδάκης έχει πάνω από 2000 συμμετοχές στην Ελληνική και ξένη δισκογραφία.

Έχει κάνει αξέχαστες παρουσιάσεις σε αμέτρητα Φεστιβάλ,σεμινάρια καθώς και μουσική για τηλεόραση και θέατρο. Τα τελευταία χρόνια εκτός από παραγωγός,συνθέτης και σολίστ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο πάντρεμα του παραδοσιακού τραγουδιού,της μεσογειακής μουσικής και της Δυτικής Αφρό-κουλτούρας με τον οργανικό ήχο του πιάνου , τη μαγεία της τεχνολογίας και την ελευθερία της τζάζ.

Το 2014 βραβεύτηκε για την προσφορά του στη μουσική!

Ευχαριστούμε θερμά την δισκογραφική εταιρεία DK suite studio για την εγγραφή των συνθέσεων του Δημήτρη Κεραμιδάκη για το
" The Santorini Project "

Λίγα λόγια για το Στούντιο Ηχογράφησης

Τo DK producer suite studio ανεβάζει τον πήχη στη μουσική παραγωγή, καθώς έχετε την δυνατότητα να πειραματιστείτε και να βρείτε τον ήχο που ταιριάζει στα γούστα σας.
Ηχογραφώντας θα εκπλαγείτε με το πλήθος των δυνατοτήτων που έχετε - είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν απόλυτα ρεαλιστικό ήχο , μέσα απο μία μεγάλη ποικιλία οργάνων (δεκάδες χιλιάδες samples,real-natural instruments,loops,percussions) είτε να ηχογραφήσετε realtime, να τραγουδήσετε και να ταξιδέψετε στον υπέροχο κόσμο της μουσικής.

Ο παράδεισος του Digital Composer είναι εδώ στην

καρδιά της Αθήνας.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο μεγάλος Έλληνας πολυβραβευμένος συνθέτης Δημήτρης Κεραμιδάκης υπογράφει την εκπομπή Action in Greece και ντύνει μουσικά το Παγκόσμιο ταξίδι του " The Santorini Project " ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION