Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων , αύριο Δευτέρα 13 του μηνός η Sigma , καταγράφει μια σημαντική παρουσίαση βιβλίου !!!


                            
ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ
του COSTANTINO SALIS
(ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ)

Παρουσίαση του βιβλίου " Ίδρυμα Αγίων " του Costantino Salis ( Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ)

Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 , ώρα 19 : 30  στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων στο Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης (Ακαδημίας 50) ο Ελληνοιταλός συγγραφέας Costantino Salis μέσα από μια Μουσικοθεατρική Παράσταση θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο " Ίδρυμα Αγίων". Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κ.Χρήστος Τεντόμας και θα καλύψει τηλεοπτικά η Ιταλική Τηλεόραση. Την εκδήλωση παρουσιάζουν : Μπάγια Αντωνοπούλου , Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια του ANT1 και η ιταλίδα συγγραφέας - δημοσιογράφος Cosmina Furchi Gliatas.Στο πρώτο μέρος συμμετέχουν οι καλλιτέχνες : η διεθνούς φήμης Σοπράνο Τζένη Δριβάλα , ο αισθαντικός βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης. Στο πιάνο τους συνοδεύει ο αγαπημένος πιανίστας των κλασικών Φρίξος - Διονύσιος Μόρτζος. Στο δεύτερο μέρος συμμετέχουν : η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, η Κωνσταντίνα Πουτκάρη - στο πιάνο ο Προκόπης Κωττάκης, ο Θάνος Ολύμπιος - στο πιάνο ο ίδιος και ο Νεκτάριος Σφυράκης με συνοδεία μουσικών.Το βιβλίο προλογίζει ο Ιωάννης Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας Costantino Salis.
Ο ηθοποιός Μιχαήλ Γιαννικάκης θα ερμηνεύσει ένα μονόλογο - απόσπασμα από το βιβλίο." Ίδρυμα Αγίων " , επάνω στο οποίο βασίζεται το ομώνυμο θεατρικό έργο του Ελληνοιταλού συγγραφέα Costantino Salis. Το έργο θα ανέβει προσεχώς σε κεντρική Θεατρική Σκηνή της Αθήνας.
Θα γίνει επίσης ομαδική έκθεση εικαστικών με τη συμμετοχή ζωγράφων - μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολης (Το Εργαστήρι).

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων , του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, της COMITES GRECIA (Ένωση Ιταλών Εξωτερικού), Σ.Ε.Π.Ι (Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας).

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων , αύριο Δευτέρα 13 του μηνός η Sigma , καταγράφει μια σημαντική παρουσίαση βιβλίου !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION