Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

The Greek brand name is here, between us and the whole world ! Syros cultural Christmas perfection for everyone ...

«Όλο το νησί μια γιορτή»
Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, που απευθύνεται τόσο στους Συριανούς κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες συναυλίες, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και ποικίλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του νησιού. 
Αξίζει να τονιστεί ότι, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Δεκεμβρίου 2015, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, και θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιανουαρίου 2016, καθώς αποτελεί κοινή επιθυμία η παράταση της ονειρικής και ξέγνοιαστης ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων.
Για να κατεβάσετε τον έντυπο οδηγό του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Σύρος – Πολιτισμός 2015 


Δήλωση  της  Αντιδημάρχου Πολιτισμού ,
κυρίας  Θωμαής  Μενδρινού
Αγαπημένες φίλες και φίλοι, 


τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς που μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία, ανοίγοντας νέους δρόμους στα όνειρά μας. Τα χρώματα και το φως σμίγουν με την κατάνυξη και την προσμονή και μας μεταφέρουν, έστω για λίγο, μακριά από τις έγνοιες.

Η Σύρος φορά τα γιορτινά της, γεμίζει μελωδίες και εικόνες, και μας ταξιδεύει νοερά σε κόσμους μαγικούς και παραμυθένιους. Στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ποικίλες εκδηλώσεις σε όλο το νησί, οι οποίες θα απευθύνονται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους, και φιλοδοξούμε ότι θα μας χαρίσουν την ευκαιρία, για αυτή την εορταστική περίοδο, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές σκορπίζοντας σε κάθε γωνιά του νησιού χαμόγελα.
Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων ας γεμίσουν τις καρδιές όλων με αγάπη για τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν την ανάγκη μας. Εύχομαι ολόψυχα το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Κυρίου να χαρίσει σε όλους υγεία, ειρήνη, δύναμη και ανθρωπιά.
                                                  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού 

                                                Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
                                                         Θωμαή Μενδρινού


          Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: The Greek brand name is here, between us and the whole world ! Syros cultural Christmas perfection for everyone ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION