Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

" Μια ερωτική περιπέτεια μεταμορφώνεται σ΄ένα καταιγιστικό αστυνομικό θρίλερ " από τον αγαπημένο δημοσιογράφο και συγγραφέα Costantino Salis !!! ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ , με χορηγό επικοινωνίας την Sigma media ...



“ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ” ΤΟΥ COSTANTINO SALIS

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Καραολή Δημητρίου και Φίλωνος 29), ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis θα παρουσιάσει με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων το νέο του μυθιστόρημα "Διπλές Ζωές" (Εκδόσεις ΑΛΔΕ - Τίτλος πρωτοτύπου "Doppie Vite"). 



Για το Βιβλίο θα μιλήσουν: Ο κ Βαϊτσης Αποστολάτος, π. Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και ο συγγραφέας του Βιβλίου.



Η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη θα διαβάσει αποσπάσματα από το Βιβλίο.
Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν - με σειρά εμφανίσεως: Στο πρώτο μέρος: Ο Κωνσταντίνος Καριώτης, Βαρύτονος, η Τζένη Δριβάλα, Σοπράνο. Στο πιάνο τους συνοδεύει ο μαέστρος Φρίξος Διονύσιος Μόρτζος.
Στο δεύτερο μέρος : Η Ιωάννα Σεβοπούλου, τα "Κίτρινα Ποδήλατα" και ο Πασχάλης.



Την εκδήλωση παρουσιάζουν: η Μαριαλένα Ανδρέου από το Epsilon TV και η κ. Μπάγια Αντωνοπούλου, παρουσιάστρια του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, του CO.AS.IT (Σωματείο Αλληλεγγύης Ιταλών) και του COMITES GRECIA (`Ενωση Ιταλών Εξωτερικού).

Την εκδήλωση θα καλύψει η Ιταλική Τηλεόραση.

Η είσοδος είναι με πρόσκληση.


Πληροφορίες στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων τηλ. 210 4179797 - 210 4110678 και Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά τηλ. 210 41 01402.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: " Μια ερωτική περιπέτεια μεταμορφώνεται σ΄ένα καταιγιστικό αστυνομικό θρίλερ " από τον αγαπημένο δημοσιογράφο και συγγραφέα Costantino Salis !!! ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ , με χορηγό επικοινωνίας την Sigma media ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION