Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Αφιέρωμα στα κορυφαία επιχειρηματικά γεγονότα της χρονιάς : Μοιράζοντας ελπίδα και δύναμη με πρωταγωνιστές τους νέους ανθρώπους και τις ανάγκες τους και κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδος , υπό την άψογη διοργάνωση και την σημαντικότατη πρωτοβουλία του skywalker.gr ! Skywalker.gr υποκλινόμαστε στην αυθεντία σου !



Την μεγαλύτερη  ευκαιρία επαγγελματικής  δικτύωσης  διοργάνωσε  την φετινή χρονιά  -  η πάντα πρωτοποριακή εταιρεία  Skywalker.gr , στις  26  και  27  Σεπτεμβρίου  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  , με  τίτλο  # JobFestival - Enter  the  Synergy " !

Πλήθος  νέων ανθρώπων είχαν  την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν  από κοντά  σημαντικούς επιχειρηματίες  της  Ελλάδας , να συνομιλήσουν  μαζί τους και να αφήσουν  τα δικά τους βιογραφικά  στην διάθεση μεγάλων  εταιρειών ! 



Σημαντικές  ημερίδες , συζητήσεις , συμβουλευτική ενημέρωση καθώς και πλήθος βοηθητικής  στελέχωσης  ήταν  εκεί - στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - μέσα σ΄αυτό το διήμερο  , για χιλιάδες  νέους  ανθρώπους  - με κάθε παραμικρή λεπτομέρεια να λειτουργεί στην εντέλεια , υπό το άγρυπνο βλέμμα των  συνεργατών του top skywalker.gr ! 



Παρακολουθείστε  στο  photo  gallery  που σας παραθέτει ο φακός  της  Sigma  , όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες -  που αγκάλιασαν την μοναδική αυτή διοργάνωση , μέσα από Εταιρείες - σταθμούς στην επαγγελματική top γραμμή της χώρας μας !








Λίγα λόγια  για το πολύ μεγάλο  skywalker.gr

To skywalker.gr βγήκε στον αέρα το Μάιο του 1999, ξεκινώντας στην ελληνική αγορά την εποχή των ιστοσελίδων αναζήτησης εργασίας και φέρνοντας για πρώτη φορά ηλεκτρονικώς σε άμεση επικοινωνία εργοδότες και υποψήφιους.Από το 1999 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Το Διαδίκτυο είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες e-recruiting κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος λόγω λειτουργικότητας, ταχύτητας και αποτελεσματικότητας.Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους: περισσότερες από 3.000 εταιρείες δημοσιεύουν στο skywalker.gr περισσότερες από 6.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες! Οι καθημερινές επισκέψεις ξεπερνούν τις 40.000! 




      Το skywalker.gr από το 2008 αποτελεί μέλος του διεθνούς δικτύου THE NETWORK  , του          μεγαλύτερου δικτύου e-recruiting στον κόσμο με παρουσία σε 70 χώρες, δίνοντας τη                        δυνατότητα για κάλυψη θέσεων και εύρεση εργασίας και στο εξωτερικό.
Με νέα εμφάνιση, πιο φιλική προς το χρήστη, και νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο για τις εταιρίες όσο και για τους υποψήφιους  στη Skywalker συνεχίζουν δυναμικά ένα σπουδαίο έργο , προς όφελος  του  κοινού . 

Τι παραμένει ίδιο; 
Η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και στην καινοτομία, ο επαγγελματισμός , ο ενθουσιασμός  και ο προσανατολισμός  στο αποτέλεσμα!


Η Sigma Group  ευχαριστεί  το skywalker.gr  για την πρόσκληση του και την δυναμική παρουσία της Εταιρείας μας  τόσο  στο πάνελ όσο και στην επαφή με τους  υποψήφιους  εργαζόμενους !







Έρχεται αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ  που δημιούργησε η Sigma Press Office , για την  Sigma  Online  Television ... 

Εκεί θα γνωρίσετε τους εκλεκτούς πρωταγωνιστές  της μοναδικής αυτής και πρότυπης  διοργάνωσης και θα ζήσετε όλον τον παλμό του διημέρου 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο #Athens Job  Festival by skywalker.gr  !

Έρχεται η εκπομπή Action ... απ΄την Πρωτοχρονιά , για να σας χαρίσει σ΄αυτόν τον Β΄κύκλο προβολών της  διαδικτυακής τηλεθέασης όλα τα καλά και σημαντικά αυτού του αγαπημένου μας   τόπου  ! 


Συγχαίρουμε  την  Εταιρεία  skywalker  για την αξιέπαινη  της  πρωτοβουλία  και για το έργο που πράττει καθημερινά υπέρ της  ένταξης  σε εργασίες χιλιάδων ανθρώπων ! 
Η συνεισφορά της Εταιρείας  skywalker.gr  στον  τομέα  της  πολύπαθης εργασίας , στην χώρα μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι ελπίδας και δημιουργίας - ένα ουράνιο τόξο  στους  χαλαιπούς καιρούς που βιώνει η Ελλάδα ! 

Παρακολουθείστε όλα τα εργασιακά τεκτενόμενα  και πλήθος άλλων σημαντικών πληροφοριών στο site  :  
www.skywalker.gr

Τηλέφωνα  Επικοινωνίας
Τηλεφωνικό Κέντρο Έδρας:210 9730280
Fax Έδρας:210 9709464
Τηλεφωνικό Κέντρο Θεσσαλονίκης:2310 326712

Παρακολουθείστε τις ομιλίες όλων των συντελεστών  που  
" έλαμψαν " δια της εργασίας τους  στο #Athens Job Festival  και  βοήθησαν  τους νέους ανθρώπους - που επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ -  να ανακαλύψουν τα εργασιακά τους ταλέντα μέσα απ΄την αυτογνωσία τους ! 

                  


                               
                   Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφιέρωμα στα κορυφαία επιχειρηματικά γεγονότα της χρονιάς : Μοιράζοντας ελπίδα και δύναμη με πρωταγωνιστές τους νέους ανθρώπους και τις ανάγκες τους και κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδος , υπό την άψογη διοργάνωση και την σημαντικότατη πρωτοβουλία του skywalker.gr ! Skywalker.gr υποκλινόμαστε στην αυθεντία σου ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION