Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Η 28η Δεκεμβρίου έρχεται για να μας γεμίσει μελωδίες απ΄τον ήχο του Εθνικού μας οργάνου δια χειρός Θανάση Πολυκανδριώτη !!!

               

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ
ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ & ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Θανάσης Πολυκανδριώτης
&
το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ»


Το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια των ανθρώπων που μας έμαθαν τον αυθεντικό ήχο του μπουζουκιού. 
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης με σεβασμό στην αυθεντικότητα των πρώτων εκτελέσεων, ενορχήστρωσε και διασκεύασε για την μοναδική αυτή ορχήστρα, αγαπημένα σε όλους τραγούδια όπως: Ακρογιαλιές Δειλινά, Πενιές Παπαϊωάννου, Τα ωραία του Τσιτσάνη, Μες στην πολλή σκοτούρα μου, Καπετάν Αντρέα Ζέπο κ.α.
Περισσότερα από 40 μπουζούκια, με την καθοδήγηση του δημιουργού του Μουσικού Συνόλου, Θανάση Πολυκανδριώτη, θα συνοδεύσουν καλλιτέχνες έκπληξη αλλά και μόνιμους συνεργάτες του συνθέτη. 
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης  κι  " Οι επόμενοι "  σε αποκλειστική φωτογράφιση  για  την  Sigma Media ,  στην πρόβα τους στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  κι ανάμεσα  τους  ,  πρόεδρος  της  Sigma  Group - Σοφία Στάμου , που καταχειροκρότησε  την  πρόβα τους !


Ο Αντώνης Μιτζέλος, η Τζώρτζια των Μπλέ, ο Μπάμπης Στόκας, η Χριστίνα Μιχαλάκη, η Άννα Μελίτη, ο Αντώνης Παπαϊωάννου, ο παλαίμαχος σολίστ του μπουζουκιού Γιάννης Μωραΐτης, θα δώσουν λίγο από το προσωπικό τους στυλ σε μια συναυλία γεμάτη ανατροπές.

Τη συναυλία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης  Μανιάτης, για τη ζωή και το έργο των δημιουργών μιλάει ο Κώστας Μπαλαχούτης δημοσιογράφος, διευθυντής ogdoo.gr ενώ την εθνικομουσικολογική έρευνα για τους λαϊκούς δημιουργούς υπογράφει ο Δημήτρης Σταθακόπουλος Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου, Μουσικολόγος & Νομικός.

Την ημέρα της συναυλίας, θα γίνει και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι ασκήσεις μου», με περιεχόμενο που αφορά όλους τους παίκτες του μπουζουκιού ενώ τίτλοι δεξιότητας μπουζουκιού θα απονεμηθούν στα πρώτα μέλη του Μουσικού Συνόλου «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» που ξεκίνησαν το 1993, και έχουν πλέον χαράξει ο καθένας τη δική του μουσική πορεία.

Οργάνωση: ΜΕΚΕΠΟ (Μεσογειακό Κέντρο Έρευνας Πολιτισμού) ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η 28η Δεκεμβρίου έρχεται για να μας γεμίσει μελωδίες απ΄τον ήχο του Εθνικού μας οργάνου δια χειρός Θανάση Πολυκανδριώτη !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION