ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΣΤΟ “ST’ASTRA” RESTAURANT
ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL
24-12-2015
Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park ταξιδέψτε στ’ άστρα,
σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.
Τα φώτα της πόλης από ψηλά, η θέα της Ακρόπολης,
οι γιορτινές μελωδίες και οι γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Γιάννη Λιόκα
συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.
Christmas Menu
Aperitif & Amuse bouche
***
Βελουτέ κολοκύθας
με καραμελωμένα κάστανα, καπνιστό μπέικον και άρωμα τρούφας
***
Μπακαλιάρος ποσέ τυλιγμένος σε λάχανο
πουρές καρότου αρωματισμένος με κύμινο
και σάλτσα lemongrass
***
Ριζότο με μανιτάρια porcini
καραβίδα σοτέ και σάλτσα από το χυμό της
***
Xοιρινό φιλέτο και πανσέτα με soya, ginger,
πουρέ και chips από λευκά καρότα, πίκλες shallots
***
Pre-dessert
Mont Blanc
***
Πραλίνα με κρέμα λεμόνι
brownies και παγωτό πραλίνα-lime
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises
Τιμή ανά άτομο: 78 €
***********************************
***********************************
Radisson Blu Park Hotel, Athens
Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα
Τ. 210-8894500, 210-8894517
www.rbathenspark.com
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Σοφία Στάμου ( executive chef )
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου