Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η Κάρμεν Ρουγγέρη , το infokids.gr κι η Sigma Media - ως χορηγός επικοινωνίας - σας προσκαλούν στην παράσταση αλληλεγγύης " Ο κουρέας της Σεβίλλης " !
Το Infokids.gr , η Κάρμεν Ρουγγέρη κι  η  Sigma  Media ,
σας προσκαλούν
στην παράσταση αλληλεγγύης «Ο Κουρέας της Σεβίλλης»
για οικογένειες που έχουν ανάγκη
τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα  στο Θέατρο Κιβωτός ! 
Το Infokids.gr, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων με θέμα «Στηρίζουμε τα Παιδιά», και η αγαπημένη μας Κάρμεν Ρουγγέρη, διοργανώνουν παράσταση αλληλλεγύης για τις οικογένειες του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» , με  χορηγό επικοινωνίας  την  Sigma Media .

Αντί εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, ρούχα και είδη ατομικής προστασίας (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια).

 Όλα τα είδη που θα συλλεχθούν, θα διατεθούν στο Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που τα χρειάζονται.
Για δηλώσεις συμμετοχής - προκράτηση θέσεων για την παράσταση αλληλεγγύης «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» μπορείτε να τηλεφωνείτε στα γραφεία του Infokids.gr στο 210 512 1893 (καθημερινές 11:00 – 17:00).


Ας κάνουμε την καλή πράξη των Χριστουγέννων,
σκορπίζοντας χαμόγελα
σε παιδικά προσωπάκια που το έχουν ανάγκη!


Σας περιμένουμε!
H Sigma Media θα σας  μεταδώσει  αυτό το συναρπαστικό απόγευμα στο καινούργιο της πρόγραμμα που έρχεται από Πρωτοχρονιά και στην εκπομπή Action ! 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Κάρμεν Ρουγγέρη , το infokids.gr κι η Sigma Media - ως χορηγός επικοινωνίας - σας προσκαλούν στην παράσταση αλληλεγγύης " Ο κουρέας της Σεβίλλης " ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION