Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

" Ποιες γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στην συναισθηματική κακοποίηση; Ποιο είναι το προφίλ του άνδρα- θύτη; "



Η Τράπεζα Χρόνου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαια – Άγιος Ιωάννης Ρέντη» που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη σας προσκαλεί στην Ομιλία με θέμα «Λεκτική και συναισθηματική βία – η αθέατη κακοποίηση κατά των γυναικών» με την Κλινική Ψυχολόγο κυρία Αγγελική Αρβανιτοπούλου την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Κτήριο των Κοινωνικών Δομών Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη επί της οδού Κοτυώρων 35 στη Νίκαια (2ος όροφος).
«Ποιες γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στην συναισθηματική κακοποίηση; Ποιο είναι το προφίλ του άντρα- θύτη; Υπάρχει τρόπος να εντοπίσουμε τον κακοποιητικό χαρακτήρα κάποιου από την πρώτη κιόλας συνάντηση; Έχει στα χέρια της εναλλακτικές λύσεις μια γυναίκα που θυματοποιείται; Αυτά θα είναι μερικά από τα θέματα της συνάντησης μας, θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Αρβανιτοπούλου, Clinical Psychology MΑ, University of Indianapolis, Ηarvard edx, Honor Code Certificate, Berkley edx. Στην ομιλία χαιρετισμό θα απευθύνουν ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και η κ. Αγγελική Πιτσόλη, Διευθύντρια του Τομέα Ισότητας των Φύλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: " Ποιες γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στην συναισθηματική κακοποίηση; Ποιο είναι το προφίλ του άνδρα- θύτη; " Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION