Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ένα Παγκόσμιο θέαμα εξαιρετικής τεχνικής απολαμβάνουμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο , με τον μαίτρ του είδους - τον μάγο Σανκάρα ...


Σανκάρα “Ζήσε τη μαγεία”
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο


Ο Σανκάρα μαζί με την ομάδα του σας περιμένουν φέτος σε ένα ολοκαίνουριο σόου με την ονομασία ''Ζήσε την Μαγεία'' ,στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο υποδέχεται τον μεγάλο Έλληνα illusionist και όλους τους λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων που θα ζήσουν το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επί σκηνής. Ο Σανκάρα έρχεται και φέτος με τα καλύτερα νούμερα του, με ένα μοναδικό χιούμορ και βέβαια με πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες.
Η κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου μετατρέπεται σε ένα μαγικό διαδραστικό κόσμο στον οποίο βασικό ρόλο θα έχει το κοινό, το οποίο θα συμμετέχει ενεργά, βιώνοντας τη μαγεία σε πρώτο πλάνο.

Φυσικά από την σκηνή δεν θα λείπουν τα εντυπωσιακά stage illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), τα οποία ο Σανκάρα και οι 2 όμορφες παρτενέρ του παρουσιάζουν με τρόπο που αφήνουν άφωνους τους πάντες. Σε αυτό το σημείο μαγεία και θεατρικότητα ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη μαγεία των αισθήσεων. Ηighlighs του ''Ζήσε την Μαγεία'' είναι η έναρξη του σόου με την εμφάνιση του Σανκάρα μέσα από ένα ασανσέρ που πριν ήταν άδειο,η εξαφάνισή του εμπρός στα μάτια του κοινού και η στιγμιαία μεταφορά του στην άλλη άκρη του θεάτρου, η στιγμή που η παρτενέρ περνάει μέσα από το σώμα του, το πως καταφέρνει κάθε φορά να διαβάσει και να προβλέψει την σκέψη και τις επιλογές τυχαίων θεατών και πολλά ακόμα!

Η ικανότητά του να κατευθύνει το μυαλό του κοινού στη διάσταση της μαγείας, σε συνδυασμό με το απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα κάνουν το κοινό να λατρέψει και να ζήσει την μαγεία!

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Δεκέμβριος 2015 : 5.6,12,13,19,20,25.26,27 Ιανουάριος 2016: 1,2,3,8,9,10,16,17,23,24,30,31
Παρασκευή στις 18:00
Σάββατο στις 18:00

Κυριακή στις 19:00 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 8 ευρώ παιδικό - 10 ευρώ κανονικό 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Συγγρού 143, 171 21,210 9315600
Επικοινωνία Άντζυ Νομικού / anomikou@pear.com.gr / 6932.25.80.73

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :   Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένα Παγκόσμιο θέαμα εξαιρετικής τεχνικής απολαμβάνουμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο , με τον μαίτρ του είδους - τον μάγο Σανκάρα ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION