Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μέχρι την Τρίτη το bazaar , που ήδη υφίσταται και που διοργανώνει η Σοφία Μουτίδου στον χώρο του Θεάτρου " Αλκμήνη " για την " Μέριμνα " !





Τα bazaar τα Χριστούγεννα είναι αλλιώς. Έχουν και την ιεροτελεστία, που λείπει από τις υπόλοιπες συμβατικές μέρες του χρόνου. Αν η μνήμη σας έχει κρατήσει τα bazaar της παιδικής ηλικίας, όπου το χειροποίητο και το απλό είχαν την τιμητική τους, η Σοφία Μουτίδου έχει μια ιδέα για να ξυπνήσει ξανά αυτή η μνήμη. Στο χώρο του θεάτρου "Αλκμήνη"(Αλκμήνης 12, Πετράλωνα), στις 19, 20, 21& 22 Δεκεμβρίουτσάντες, κοσμήματα, σεμέν, σουπλά, γούρια κι άλλα μικροπράματα θα "γυαλίζουν" στους πάγκους για να σας συναρπάσουν και να τα αγοράσετε, έχοντας, βέβαια, και στο μπροστινό μέρος του μυαλού (και της καρδιάς, βεβαίως-βεβαίως) ότι τα έσοδα από τις αγορές σας θα διατεθούν στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία  "Μέριμνα".


Αγάπη, μόνο. Πιο πολλή αγάπη από πέρσι.
 "Χριστούγεννα. Χωρίς αυτά ο χρόνος δεν ξεκινά." 





Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μέχρι την Τρίτη το bazaar , που ήδη υφίσταται και που διοργανώνει η Σοφία Μουτίδου στον χώρο του Θεάτρου " Αλκμήνη " για την " Μέριμνα " ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION