Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δημιουργία χορωδίας στις μόνιμες κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας απ΄τον Όμιλο της Unesco Πειραιώς και Νήσων , με χορηγό επικοινωνίας την Sigma Media Group !



Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνει τη δημιουργία της Χορωδίας των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με τη Διευθύντρια Μουσικής του Ομίλου και Πιανίστα, Μαέστρο, Καθηγήτρια Ανώτερων Θεωρητικών κ. Εύα Βασιλοπούλου.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρες 17:00 – 19:00 στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας «Πειραιάς_Λιμάνι Αλληλεγγύης» επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 2 - 4 στον Πύργο Πειραιά (1ος Όροφος). Τα μαθήματα απευθύνονται στους ενήλικες ωφελούμενους και ωφελούμενες όλων των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στα μέλη οικογενειών μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τα κριτήρια ένταξης μαθητών στο κάθε τμήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 4179797, 210 4967757 και 210 4110678.
Ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική τόνισε χαρακτηριστικά «η επαφή με τις Τέχνες είναι αναγκαίο αγαθό για όλους μας πόσο μάλλον για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν βιώνοντας τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Καλούμε τους φίλους και τις φίλες ωφελούμενους-ες των Κοινωνικών Δομών και όσους-ες ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες να λάβουν μέρος στην Χορωδία των Δομών, που θα τους δώσει την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τον μαγικό κόσμο της Μουσικής!».
Στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν Κοινωνικές Δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας. Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ : Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημιουργία χορωδίας στις μόνιμες κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας απ΄τον Όμιλο της Unesco Πειραιώς και Νήσων , με χορηγό επικοινωνίας την Sigma Media Group ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION