Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η Sigma Media δίπλα στη μουσική παιδεία , δίπλα στο παιδί !!! Συγχαρητήρια στο έργο του Πελοπίδα Μαυρόπουλου απ΄τον Δήμο Λουτρακίου , Αγίων Θεοδώρων και Περαχώρας ...Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2015-2016 στη Φιλαρμονική Λουτρακίου!!!

Ο φορέας που στέγασε και στεγάζει τον υπέροχο κόσμο της μουσικής, της τέχνης και του πολιτισμού, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται νέους μαθητές!
Η Φιλαρμονική Λουτρακίου παρέχει υψηλού επιπέδου μουσική παιδεία ώστε μικροί και μεγάλοι, να αποκτήσουν μουσική κατάρτιση σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο.
Στη Φιλαρμονική διδάσκονται όλα τα πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα από κορυφαίους μουσικούς των μεγαλύτερων συμφωνικών ορχηστρών της χώρας!

Γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια από την Τρίτη Δημοτικού.
Δεκτοί και ενήλικες!Στη Φιλαρμονική το σχολικό έτος 2015-2016 θα λειτουργήσουν τα τμήματα:
Μουσικής Προπαιδείας και Προπαρασκευαστικό Εισόδου στη Φιλαρμονική Θεωρίας και Σολφέζ Ξύλινων και Χάλκινων Πνευστών Οργάνων Κλασσικών Κρουστών Ταχύρυθμα μαθήματα για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και τμήμα Ενηλίκων
Κόστος μηνιαίας συμμετοχής: 10€
Το όργανο επιλογής των μαθητών παρέχεται Δωρεάν!!!
Πληροφορίες – Εγγραφές
2744 0 67376
Καθημερινά: 17.00 - 21.00
28ης Οκτωβρίου 19, Λουτράκι

Βρείτε μας και στο Internet:
Facebook: Filarmoniki Loutrakiou
Twitter: LoutrakiBand
Email: loutrakiband@gmail.com
Youtube: www.youtube.com/user/loutrakiband

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma Media δίπλα στη μουσική παιδεία , δίπλα στο παιδί !!! Συγχαρητήρια στο έργο του Πελοπίδα Μαυρόπουλου απ΄τον Δήμο Λουτρακίου , Αγίων Θεοδώρων και Περαχώρας ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION