Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μουσική προπαιδεία ... σημαντική ανάγκη στήριξης της ψυχής των παιδιών μας !!!


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας & Προπαρασκευαστικό Εισόδου των νεαρών μελών στη Φιλαρμονική!


Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας! (Προνήπιο, Νηπιαγωγείο, Πρώτη και Δευτέρα Δημοτικού)

Στόχος είναι μέσα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση να μυηθούν οι λιλιπούτειοι μαθητές στη μουσική αλλά και να προετοιμαστούν για την είσοδο τους στο σώμα!
Με μια πληθώρα δραστηριοτήτων ειδικά για παιδιά, ώστε καθώς αυτά μεγαλώνουν να αναπτύσσουν ικανότητες διευρύνοντας τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα τους.
Το παιδιά θα γνωρίσουν και θα αγαπήσουν την υπέροχο κόσμο της μουσικής. Θα αποκτήσουν την ικανότητα να ακούν και να τραγουδάνε σωστά παίζοντας μαζί με άλλα παιδιά, αναπτύσσοντας βιωματικά την αίσθηση του παλμού και του ρυθμού, του τονικού ύψους και των ηχοχρωμάτων.
Τα μαθήματα που ξεκινούν από 5 Οκτωβρίου θα γίνονται σε μικρές ομάδες ανάλογα με την ηλικία και για μία φορά την εβδομάδαΠληροφορίες και Εγγραφές καθημερινά από τις 6μ.μ. – 9μ.μ. στο τηλέφωνο 27440.67376
Κόστος μηνιαίας συμμετοχής: 10€.

Με την υποστήριξη του συλλόγου «Φίλων μουσικής»


Πληροφορίες – Εγγραφές
2744 0 67376
Καθημερινά: 17.00 - 21.00
28ης Οκτωβρίου 19, ΛουτράκιΒρείτε μας και στο Internet:
Facebook: Filarmoniki Loutrakiou
Twitter: LoutrakiBand
Email: loutrakiband@gmail.com
Youtube: www.youtube.com/user/loutrakiband

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μουσική προπαιδεία ... σημαντική ανάγκη στήριξης της ψυχής των παιδιών μας !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION