Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Υψηλή διανόηση κι αστείρευτος οργασμός σκέψης στο " Αγάπης Χώρος " !!!



            Βόρεια. Γειτονιά. Πράσινη γειτονιά. Ησυχία. 
    "Αγάπης χώρος". Σάββατο, 7 Νοέμβρη. Εγκαίνια. Στοπ.

Το ραντεβού είναι στις 16:00. Μέχρι τις 18:00, που θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι του χώρου, Δημήτρης Παπαευαγγέλου, Μαρία Τσαρούχα, Δέσποινα Παλαμάρη, μπορεί ο καθένας από εμάς να εγκλιματιστεί, να νιώσει οικεία και να συμφωνήσει ότι το ζητούμενο στην τεράστια Αθήνα είναι να βρίσκεις εστίες ανάσας.

Ακολουθεί εξειδικευμένο λεξιλόγιο:

Ο Δημήτρης, η Μαρία και η Δέσποινα θα μιλήσουν συγκεκριμένα για την αγιουβέρδικη διατροφή, για την Hatha Yoga ,για το Tantra, για την Ηχοθεραπεία, για το Method acting – την αρτιότερη και μοναδική τεχνική υποκριτικής που διδάσκεται σε όλες τις σχολές της Αμερικής- και την αυτογνωσία, την πρακτική φιλοσοφία, για την προσέγγιση της ολιστικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας μας μέσα από την αγάπη και την ένωση νου, πνεύματος, σώματος, ψυχής, συνειδητότητας.
Στον "Αγάπης χώρο", μυημένοι και μη θα βρουν ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο, που συνδυάζει τις δυτικές συνήθειες με την ανατολική φιλοσοφία. "Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις". Σύντριψε τον φόβο και δες τη ζωή ως την καλύτερη πρόταση που έχεις. Να ζήσεις, λοιπόν. Και το "ζω" εμπεριέχει αυτόματα και το θετικό πρόσημο.

Και επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες η περιέργεια να οξυνθεί, στον "Αγάπης χώρο" θα πραγματοποιούνται και σεμινάρια με ειδικούς συνεργάτες και διατροφικές εκπλήξεις και προτάσεις και παιχνίδια ταντρικά.

Το παραπάνω σημείωμα επίτηδες είναι ελαφρώς...αφηρημένο για να λυθούν όσες απορίες γεννήθηκαν κατά την ανάγνωσή του το Σάββατο, 7 Νοέμβρη, την 311η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο.


Αυτά.
Διεύθυνση: Ναυάρχου Σαχτούρη 9, Μαρούσι, 15261
Τηλ. επικοινωνίας: 6932755511


'Αντζυ Νομικού 

PR & Marketing Manager

M:6932258073

angienomikou@gmail.com



PeaR

Π.Μελά 6 , 15343 Κοντόπευκο Αγ. Παρασκευής

email: anomikou@pear.com.gr

url: http://www.pear.com.gr


                       Επιμέλεια   ρεπορτάζ :  Sigma    Press   Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υψηλή διανόηση κι αστείρευτος οργασμός σκέψης στο " Αγάπης Χώρος " !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION