Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

All day live party για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media !!!


               4th Hip Hop SMILE Festival για το Χαμόγελο του Παιδιού

         Δυο μεγάλα 
events στις 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου, με όλα τα στοιχεία της κουλτούρας του hiphop  για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.
 
                Το festival που έγινε θεσμός επέστρεψε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η κοινότητα του hip hop στην Ελλάδα ενώνεται κάτω από το πρίσμα της εθελοντικής προσφοράς για να χαρίσει παιδικά χαμόγελα. Όλα τα έσοδα του των εκδηλώσεων πηγαίνουν απευθείας "Το Χαμόγελο Του Παιδιού".
   
 Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από τις μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες να προβάλλουμε την εθελοντική συνεισφορά ως ένα χρήσιμο εργαλείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η προβολή γίνεται μέσω σωστών προτύπων, ανθρώπων και καλλιτεχνών με αξίες και ιδανικά που μοιράζονται την τέχνη τους, για την  διάδοση της ιδέας του μικρού Αντρέα και "Του Χαμόγελου Του Παιδιού".  Τέλος κύριο μέλημα μας, πέρα από την ανάδειξη των νέων καλλιτεχνών της hip hop κουλτούρας, είναι και η συγκομιδή χρημάτων για τις λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού.  
Ως κεντρικό σημείο αναφοράς του φετινού φεστιβάλ είναι η συνύπαρξη πάνω στη σκηνή, μετά από 10 χρόνια, των δύο ίσως σημαντικότερων hip hop συγκροτημάτων των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για τους Βήτα Πεις και τους Στίχοιμα, η οποίοι αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το χώρο τον συναυλιακό χώρο «Βοτανικός  Live» στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί μας στο festival θα έχουμε τους καλύτερους! Πέρα από το μεγάλο live του Σαββάτου, την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας τον πρωταθλητή Ελλάδας και παγκόσμιο finalist στο DMC, τονDJ Mode , τον πρωταθλητή bboy ONEL , τον πρωταθλητή beatboxer GINO καθώς και ένας από τους καλύτερους graffiti artist της Ευρώπης, τον WILD DRAWING !!!
                Ένας νέος κόσμος δημιουργείται, με τη συμμετοχή όλων μας. Ας τον ενισχύσουμε και ας προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα για όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη!
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα :
Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015
Μεγάλη συναυλία στο Βοτανικός Live ( Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Βοτανικός)
Βήτα Πεις και Στίχοιμα.
Μαζί τους οι: Golden Flow & Phaser (Ντελίριο Team)| Warm Up: Dj Twelve
Είσοδος 10 ευρώ | Doors Open: 20.00

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015
All Day Party στην Μεθοδία (Κωνσταντινουπόλεως & Αγίου Όρους 113, Βοτανικός)
Beatbox show by BeatBox Greece All Stars and Human
BreakDance show by Onel (BWF) and Waveomatics
Graffiti by Phattcaps – Spent1 – Wild Drawing
DJing by Ima – Gutterjam – Jimmy Mix – Mode – Twelve
Είσοδος Ελεύθερη | Doors Open: 15.00 
Links:
Το 4th Hip Hop Smile Festival στο Facebook
 Προπώληση Εισιτηρίων:
 Διοργάνωση & Επικοινωνία
Νίκος Λάττας & www.ActionEsti.gr

                 Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: All day live party για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION